Dirk van Leeuwen herdacht in Vrijdagavondcafé

Ook al is het buiten snikheet, vanavond zullen de presentatoren van 'Letsgo2thedisco' , 'The Friday Zone' en 'Vrijdagavondcafé weer fris en fruitig de studio induiken om leuke radioprogramma’s te gaan maken. Het belooft weer een bijzondere avond te worden met vanavond een aangepaste uitzending van ‘Vrijdagavondcafé’.

Het programma zal vanavond in het teken staan van het overlijden van Dirk van Leeuwen. Aalsmeerders, waaronder Jaap Kranenburg, Aldert Keessen, Joke van der Zee, Rien en Ron de Ruiter, Albert Vuil, Joost Hoffscholte, Dirk Box en Henk de Groot zullen herinneringen ophalen aan hun prominente dorpsgenoot.

Verenigingsman
Ze hebben allemaal op de een of andere manier met deze verenigingsman in hart en nieren een band gehad. Of ze nu met deze ereburger van Aalsmeer en Ridder in de Orde van Oranje-Nassau gesport hebben bij onder andere TVA en Flower Cup of een andere band met hem hadden, alles komt aan bod. Zo zullen de gesprekken ook gaan over zijn inzet voor de Watertoren Aalsmeer, de Ouderendag, de Vrijwilligersdag en natuurlijk over Tuincentrum De Molen aan de Oosteinderweg.

Uiteraard wordt er ook muziek gedraaid passend bij het de aangepaste uitzending. ‘Vrijdagavondcafé’ wordt tussen 21.00 en 23.00 uitgezonden en de presentatie is in handen van Ron Leegwater.

Kinderburgemeesters vertellen
Om 18.00 uur is het tijd voor het populaire jeugdprogramma ‘Letsgo2thedisco’. Vanavond aandacht voor Bobbie’s Buurt, de Nationale Buitenspeeldag van aanstaande woensdag en Arnoud en Esther komen langs om meer over de Junior Pramenrace te vertellen. De top 5 is in handen van Junior Pramenracers Sten en Bram.

Afgelopen zaterdag werden de kinderburgemeester-kandidaten geïnterviewd door Kim. Ze sprak de kinderen op het Molenplein waar op hen gestemd kon worden. Vanavond een leuke reportage hierover.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen in zowel Letsgo2thedisco als in Vrijdagavondcafé.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via de website van Radio Aalsmeer of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

foto: Presentator Ron Leegwater in gesprek met Dirk van Leeuwen (foto Ron Leegwater)

Eén reactie

  1. Radio Aalsmeer (Ron), heel hartelijk bedankt voor de radiouitzending over mijn man, vader en opa. Wij hebben veel moeten glimlachen over de vele anekdotes; hij was zoals hij was, niets meer of minder. Je doet iets goed of je doet het niet, typerend Dirk. En dat was mooi te horen in de uitzending. Een mooie herinnering om te bewaren.
    Fam. Van Leeuwen en Fam. Spring in ’t Veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel