Brandon Delagraentiss zingt met Caritas Mass Gospel Choir

Brandon Delagraentiss (Foto: pr)

(Advertorial) Laat je overweldigen door het Caritas Mass Gospel Choir, een internationale artiest uit de wereldtop en een muziekgenre vol historie, energie en verrassingen. Ga mee op weg met Caritas tijdens het concert ‘One Day’ op zaterdag 15 juni in The Beach.

Op ‘day one’ begint onze reis met de geboorte. Met elke ademhaling en elke hartslag bewegen we door het leven, op weg naar onze bestemming. Soms zijn de paden helder en duidelijk, maar soms zijn de wegen kronkelig en moeilijk begaanbaar. Het is de liefde die we delen, de vreugde die we voelen, en de hoop die ons leidt, die ons leven betekenis geeft en ons vertrouwen geeft in die ene dag: ‘One Day’.

De Noorse Kine Fossheim zou haar medewerking verlenen aan het concert. Helaas heeft zij, tot haar spijt, haar medewerking aan het concert moeten afzeggen vanwege privé omstandigheden.

Brandon Delagraentiss is haar vervanger. Hij is een Amerikaanse zanger, presentator en coach. Bij het Nederlandse publiek is hij vooral bekend van de televisieprogramma’s ‘The Voice of Holland’ en ‘All Together Now’, maar ook van diverse andere televisieoptredens tv-commercials. Als acteur speelde hij ook in een aantal musicals.

Door het succes van eerdere producties zoals het ‘Jozef Oratorium’ is Interkerkelijk Koor Caritas al vele jaren een bekend begrip in de regio Aalsmeer. Onder leiding van Richard Schoonhoven van Moonyard Productions groeit het uit tot een 75-koppig swingend Mass Gospel Choir. Onder begeleiding van een ervaren band zal het dak er gegarandeerd af gaan!

Reis mee langs het meest veelkleurige muziekgenre van het leven!

​Zaterdag 15 juni 15.30 tot 17.15 en 20.15 tot 22 uur.

The Beach, Oosteinderweg 247A, Aalsmeer

​Het avondconcert is inmiddels uitverkocht. Het is alleen nog mogelijk om voor het middagconcert kaarten te reserveren. Gebruik daarvoor deze link: eventsforchrist.nl

The Beach heeft een speciaal ‘Day One’ menu samengesteld voor bezoekers van het concert. Op vertoon van uw ticket krijgt u korting.

6 reacties

  1. Na vele weken van oefenen, is het bijna zover, Het wordt een super concert , kom kijken en luisteren.

  2. Vandaag met de band gerepeteerd, wat klinkt het fantastisch, kippenvel.

  3. Dit wordt een fantastische en grootse belevenis en zeker de moeite waard om te komen kijken, luisteren en genieten

  4. Als koorlid schrijf ik: het gaat een super concert worden. Zeer gevarieerde gospels uitgevoerd door solist, koor en life band. Kom het horen!

  5. Als oud koorlid van Caritas ga ik hier zeker heen. kaarten zijn dus besteld.
    Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin