ABBA en The Beatles door Bindingkoor op langste dag

Het Bindingkoor (Foto: pr)

(Advertorial) Wie niet zoveel geeft om voetbal maar des te meer om muziek, hoeft komende vrijdag niet noodgedwongen thuis te blijven om mee te kijken naar Nederland-Frankrijk maar kan de langste dag van het jaar aangrijpen om het Midzomerconcert van het Bindingkoor bij te wonen. Het concert vindt plaats in de Doopsgezinde kerk.

La La Land
Het koor biedt een veelzijdig repertoire aan van klassiek tot modern, van Morley en Brahms, naar Gershwin en ABBA en The Beatles. Uiteraard zullen er ook enkele Scandinavische Midzomerliederen te horen zijn en bent u als bezoeker getuige van een primeur: Neeltje van Leeuwen (student aan het conservatorium en dochter van koorleden Henk van Leeuwen en Wilma Broere) heeft uit de musical ‘La La land’ een arrangement geschreven dat Het Bindingkoor met plezier zal uitvoeren.

Het concert begint om 20.15 uur. De zaal gaat open om 19.45 uur. U kunt kaarten reserveren à €12,50 via bindingkoor@gmail.com of contant aan de zaal. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen vijf euro korting.

Meer weten over Het Bindingkoor? Lees hier verder.

 

 

Eén reactie

  1. Goedemorgen, tot hoelang duurt het concert? Jammer dat het gelijk is met de voetbal. Na de pauze wil ik Nederland wel zien voetballen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin