Zaterdag dorpswandeling en veiling

Dorpsgids Joost Hoffscholte bij de dorpspomp (Foto HT)

Door: redactie. Iedere laatste zaterdag van de maand organiseert de Historische Tuin een dorpswandeling in Aalsmeer-Centrum onder leiding van een lokale gids. Komende zaterdag vindt deze plaats onder leiding van oud-burgemeester Joost Hoffscholte.

De dorpswandeling begint om 13.30 uur en duurt ongeveer vijf kwartier. Interessant voor bezoekers van buitenaf maar zeker ook voor bewoners. De ervaring is dat wie een keer mee geweest is met een andere blik naar het dorp kijkt. Kaarten à €7,50 zijn verkrijgbaar in de ticketshop van de Historische Tuin. Reserveren kan tot vrijdag 28 juni 15 uur.

Bloemen- en plantenveiling
Op de laatste zaterdag van de maand is er ook weer een bloemen- en plantenveiling op de Historische Tuin. Hier kunt u ‘bij afslag’ een bos bloemen, vers fruit of kamer- of tuinplanten kopen.

De veiling begint zaterdag 29 juni om 15 uur. De veilingmeester legt uit hoe het werkt en vertelt anekdotes. Een entreekaartje voor het museum geeft toegang tot de veiling. Museumkaarthouders hebben gratis toegang, evenals kinderen tot twaalf jaar. Meer info op de website van De Tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin