Wie wordt Aalsmeerder van het Jaar? Er wordt veel gestemd

Er wordt volop gestemd op ‘Wie wordt Aalsmeerder/Kudelstaarter van het jaar’. Iemand merkte terecht op ‘het kan toch ook een Aalsmeerse of Kudelstaartse worden’. Ja natuurlijk, maar we noemen het maar even voor het gemak ‘Aalsmeerder’. Maar het kan zeker ook een vrouw zijn die de meeste stemmen krijgt.

Sterker nog, er staan momenteel twee dames in de top vijf. Dat zijn Ingrid Claasen en Erna van den Heuvel. Ook Frans Sparnaaij, Dick de Kuijer en Ad Verburg krijgen veel stemmen, maar we zijn er nog niet. Het kan nog alle kanten op gaan en pas om middernacht van aanstaande maandag op dinsdag ‘sluiten de lijnen’.

Er worden ook namen genoemd van Aalsmeerders en Kudelstaarters die niet op deze shortlist voorkomen. Dat kan natuurlijk ook. We waarderen het enorm dat er ook mensen zijn die op het team van Aalsmeer Vandaag stemmen. Dat is niet onze bedoeling, maar toch bedankt hiervoor. 

5 reacties

  1. Ik kies voor Dirk van Leeuwen,als er 1 iemand ontzettend veel en jaren lang iets voor Aalsmeer gedaan en betekend heeft is dat Dirk van Leeuwen.

  2. Ik kies voor Ben Beka. Hij verdient alle steun.
    En wat jammer dat ik niet op twee mensen mag stemmen want dan zou ik direct kiezen voor Frans Huijbregts. Hij is goud voor de gemeente Aalsmeer

  3. Ik kies Nancy van Oorde. ze zet zich in voor het Diabetes fonds en daarbij ook nog voor armoede en ze is ook regio manager en dat allemaal belangeloos. geweldig!

  4. Alleen vrijwilligers kun je er voor aan merken want die doen wat ze doen belangeloos en ze worden er niet voor betaald.

    Als het je betaalde baan is dan hoort het gewoon bij je werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin