Wie gun jij pakket met lekkernijen?

Deze tijd worden er cadeautjes over en weer gegeven. Bij sommige bedrijven worden kerstpakketten uitgedeeld en bij velen liggen er pakjes onder de kerstboom. Ook Banketbakkerij Tearoom Ab Müller doet mee aan deze traditie.

Maar bij Sven Müller ontstond de vraag aan wie van zijn klanten hij dan iets extra’s zou moeten geven. Daarom besloot hij om iedereen hierover mee te laten denken.

Naam en motivatie
Via de mail kunnen mensen een naam van iemand doorgeven wie ze een rijkelijk gevuld kerstpakket van de banketbakker gunnen. En natuurlijk mag de motivatie hierbij niet ontbreken.

Samen met de redactie van AalsmeerVandaag wordt dinsdagmiddag besloten wie dit pakket met lekkernijen ontvangt. 

4 reacties

  1. Lieve Suzanne, jouw verhaal, is een speldenprik uit de onmetelijkheid van het ons heelal. Miljoenen, biljoenen speldenprikken zoals deze dwarrelen als nog onbekende kerststerren om ons heen. Wat is het mooi dat, zonder dat wij van jouw bestaan en je opa en oma ooit afwisten, jij ons zo een ster uit het heelal laat neerdalen en ons als een speldenprik laat voelen, wat ‘echte’ liefde betekent. Ik maak niet uit wie het pakket wint, maar jij maakt wel uit, dat de keuze nog helderder wordt, wie het verdient!! Beterschap met je oma en sterkte voor je opa, je moeder en jou zelf.

  2. Ik zou dit kerstpakket wel aan mijn opa en oma willen geven en mijn moeder. Mijn opa en oma hebben de afgelopen periode heel veel meegemaakt. Mijn oma is namelijk de laatste periode veel in het ziekenhuis geweest en mijn opa blijft trouw overal met haar overal heen gaan. De liefde is na ruim 50 jaar nog steeds aanwezig en deze lijkt steeds intenser te worden. Het is vandaag ook nog hun trouwdag. Ondanks dat mijn opa altijd aan de zijde van mijn oma staat zie je ook dat het voor hem moeilijk is. Daar komt mijn moeder in beeld. Zij staat voor hen letterlijk dag en nacht klaar. Zij is de steun en toeverlaat van mijn opa en oma. Paar weken geleden was ze op vakantie toen mijn oma met spoed naar het ziekenhuis moest. Op de achtergrond heeft ze toch haar steentje bijgedragen. Liefs Suzanne

  3. Ik gun SPIE, de organisatie van de Pramenrace, deze leuke en lekkere doos. Er gaat heel veel tijd en energie zitten in het organiseren van de Pramenrace.
    Ze mogen wat mij betreft in het zonnetje worden gezet. En ik vind het een ontzettend leuk initiatief!

  4. Een geweldig initiatief! Laten we bij het bedenken wie er voor in aanmerking zou kunnen komen, niet alleen aan de minderbedeelden onder ons denken, maar ook aan diegene die zijn eigen leven en bestaan ondergeschikt maakt voor en aan anderen. Ik heb mijn keus al gemaakt via de daarvoor beschikbare mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel