Weinig boekenwurmen in Kudelstaart

Door: redactie. Is het met de interesse in lezen slecht gesteld of was de doelgroep al massaal vertrokken naar de vakantiebestemming? Hoe dan ook was de belangstelling voor de Kudelstaartse Boekenmarkt, in Place2Bieb georganiseerd door Bibliotheek Amstelland en Gro-Up Buurtwerk, matig.

Wel enthousiast was een pas afgestudeerde leerkracht die na de vakantie voor groep 5 aan de slag gaat en daarvoor alvast een flinke stapel boeken inkocht. Verder bleef het bijzonder rustig in de voormalige dependance van de bibliotheek. En dat kan als een gemiste kans worden beschouwd want met zo’n uitgebreide keuze aan kinderboeken die voor een habbekrats konden worden bemachtigd, was het een goed alternatief om vooral de natte vakantiedagen plezierig door te komen.

Foto Jaap Maars 

5 reacties

  1. Ik denk ook dat er veel te weinig bekendheid is gegeven aan dit initiatief en vind het nog steeds een groot gemis dat de bibliotheek uit Kudelstaart verdwenen is.
    Op de Antoniusschool wordt nog elke week door de kinderen gespaard voor boeken en daar merk ik dat er nog veel enthousiaste boekenlezers zijn.

  2. Mooi initiatief maar ook ik was er niet van op de hoogte. Ik vermoed dan ook dat de reden voor de matige aanloop eerder in het gebrek aan bekendheid dan bij een gebrek aan interesse moet worden gezocht.

  3. En vooral oude mensen of mensen met een beperking een ramp om in Aalsmeer te komen je bent lang onder weg in Aalsmeer overstappen in een andere bus en bus gaat om het half uur dus als je die mist nog langer onderweg en nu worden er handtekeningen op gehaald omdat de bus in kudelstaart verdwijnt . Dus graag weer de bibliotheek terug in kudelstaart

  4. Ik wist van niks zou leuk zijn als het bekend was ik lees veel jammer dat de bibliotheek weg is in kudelstaart is niet makkelijk om zonder auto in Aalsmeer te komen ik hoor dat de bussen ook verdwijnen in kudelstaart dus straks probleem om in Aalsmeer te komen

  5. Het verkopen van boeken in de voormalige bieb in Kudelstaart had wel meer aandacht mogen hebben in de media. Ik heb dit ieder geval gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin