Webcam watertoren bijna ten onder

Of je de traptreden durft te trotseren of niet, genieten van het uitzicht vanaf de watertoren kunnen we allemaal. Zondagmiddag echter, dachten één of meer vandalen daar een stokje voor te steken door een poging te wagen de webcam op de watertoren te slopen of weg te nemen. 

Dat zo'n webcam tijdens de vandalistische handelingen gewoon 'doordraait', daar zal geen rekening mee zijn gehouden. De dader, of één daarvan (of in elk geval getuige van het gebeuren), staat er breedlachend op. Wellicht voldoende herkenbaar voor een van onze lezers.

Zielig
De poging tot sloop of diefstal is niet geheel gelukt. Hoewel het ding er een beetje zielig bij hangt, functioneert deze nog steeds en kan men de fraaie Westeinder aanschouwen via een beeldscherm. Neem hier gerust een kijkje. Overigens vindt u hier de opname van de hele gebeurtenis.

Heeft u tips en/of aanvullende informatie over deze onnodige daad, dan kunt u een berichtje sturen naar info@heelhollandkijkt.nl onder vermelding van webcam watertoren Aalsmeer.

Tekst: Mariëlle Wegman; foto's: stills uit de gepubliceerde opname van de daad (bron: twitteraccount HeelHollandKijkt). 

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin