‘Waterfront nachtmerrie voor inwoners’

Recreanten houden afstand op het Surfeiland

Het bommetje dat GroenLinks, D66 en PvdA deze week lieten vallen door te pleiten het plan Waterfront in de ijskast te zetten, heeft de tongen behoorlijk los gemaakt. Inmiddels hebben al vijftien zowel voor- als tegenstanders onder het artikel laten weten hoe ze erover denken. De reactie van Rik Rolleman als voorzitter van de Werkgroep Waterfront Aalsmeer, plaatsen we tevens in de rubriek ‘Lezerspost’.

Foto archief AV

4 reacties

 1. Een heel slecht plan, de bewoners hebben nu al veel overlast, lawaai van boten die keiharde muziek produceren, en dan niet te vergeten parkeeroverlast in de wijken, dit mag niet gebeuren.

 2. De grootschaligheid van het ‘Waterfront’ blijft verbazingwekkend. Het Surfeiland grenst direct aan een woonwijk en brengt nu al enorm veel overlast in al zijn vormen met zich mee als geluid, (zwerf)afval, vormen van criminaliteit, parkeren etc.
  Zorg dat hetgeen er nu is goed onderhouden en gehandhaafd wordt, zodat het Surfeiland kan worden gebruikt waarvoor het bedoeld is namelijk surfen / zwemmen voor de lokale bevolking.
  Besteed het geld van Schiphol aan groen in de hele gemeente. Dat voegt tenminste toe aan het welzijn van de bewoners van Aalsmeer.

 3. heel eenvoudig de hele hornmeer blauwe zone bewoners gratis parkeerkaart . de beste oplossing al die centen besteden aan bewoners die ernstige hinder en schade ondervind van schiphol .maar ja daar kan men geen sier mee maken .schande

 4. Belachelijk idee…we kunnen onze auto’s nu al niet kwijt bij ons huis.
  En dan de behoeften doen in de bosjes..
  De carbonadebotten en rotzooi laten liggen.
  Vuilnisbakken zijn nu al overvol.
  Eerst maar eens proberen het surfeiland en de omgeving zoals het nu is schoon te houden. Misschien ook toiletten plaatsen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel