Vierdaagse Kudelstaart gaat door

De noodoproep om extra vrijwilligers voor de avondvierdaagse in Kudelstaart te krijgen, was niet aan dovemansoren gericht. Er hebben zich volgens de organisatie genoeg mensen gemeld om het wandelevenement door te laten gaan.

“Er is een nieuw en enthousiast team samengesteld. Achter de schermen wordt er al hard gewerkt om dit wandelfeest ook dit jaar weer tot een succes te maken,” laat een blije Lotte Nobel-Nap namens de organisatie weten.

De vierdaagse staat gepland op 28, 29, 30 en 31 mei. Al 18 jaar lang slingert de wandeltocht in het voorjaar door de straten en paden van Kudelstaart. Voornamelijk gevuld door leerlingen van de drie basisscholen.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, vijf of tien kilometer. Na vier avonden wandelen is de beloning die felbegeerde medaille, een feestelijke ontvangst en genieten van het eindfeest.

Dagmedaille
Ook de allerkleinsten krijgen weer de mogelijkheid om een medaille te verdienen. Wanneer zij een dagje meelopen, ontvangen zij aan het eind een dagmedaille. De kosten bedragen per dagmedaille 2,50 euro, contant en gepast afrekenen bij de start. Via de Facebookpagina (Avondvierdaagse Kudelstaart) houdt de organisatie iedereen op de hoogte omtrent de ontwikkelingen.

Klaarovers gezocht
Overigens is nog niet voor alle taken voldoende mankracht beschikaar. Er worden nog klaarovers gezocht om iedereen veilig te kunnen laten oversteken. Wie mee wil helpen kan zich via de mail of Facebook aanmelden  avondvierdaagsekudelstaart@gmail.com

Foto's archief AV

(advertentie)

Eén reactie

  1. Het aller mooiste wat je kan bedenken om de avondvierdaagse -Kudelstaart mogelijk te maken is gelukt .
    De organisatie heeft het toch maar weer geflikt .
    Organisatie heel veel dank ,maar ook de vele vrijwilligers die het dit keer weer mogelijk hebben gemaakt moeten niet vergeten worden het wordt weer een groot spektakel.

    VR GR Jacques,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel