Verkiezing Gouden Gniffel 2022

Door: Mariëlle Wegman. U vroeg zich natuurlijk al af waar die bleef: de verkiezing van de Gouden Gniffel 2022. Uw lange wachten wordt vandaag beloond, de stembus is geopend.

We hebben de leukste inzendingen van de wekelijkse rubriek ‘Verzin en win’ van het afgelopen jaar voor u op een rijtje gezet, hetgeen resulteerde in tien genomineerden. Als u op deze link klikt, komt u gelijk uit bij het stemformulier. Mocht het allemaal niet erg lukken met het stemformulier, dan kunt u ook een email sturen met uw voorkeur naar info@aalsmeervandaag.nl Logischerwijs zullen alleen stemmen op een genomineerde meetellen. En hoewel de verleiding aanwezig is er meer dan één een stem te geven, vragen we u toch om uw voorkeur te beperken tot een enkele genomineerde. Tot slot hebben we voor het gemak de genomineerden hieronder nog even voor u op een rijtje gezet.

Stemmen kan tot en met zaterdag 7 januari, 10:00 uur. Diezelfde middag maken we de winnaar of winnares bekend. Zoals we (bijna) elke zaterdag in deze rubriek eindigen, is dat nu niet anders: ‘En hiermee geven we het woord weer aan u, zet ‘m op!’.

 

Lees vorig bericht

Buurtkastjes voorzien in nood

Lees volgend bericht

Watertoren vol mysteries


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *