Teller AalsmeerVandaag op driekwart miljoen

AalsmeerVandaag bestaat vandaag precies twee jaar. Tot en met vanmiddag staan er driekwart miljoen bezoeken op de teller, om precies te zijn 752.727. Die bezoeken staan op 'naam' van 220 duizend gebruikers.

Als we de cijfers van 2014 en 2015 naast elkaar zetten, blijkt dat het websitebezoek dit jaar met iets meer dan 30 procent is toegenomen.

Daggemiddelde
Op doordeweeks dagen trekt de nieuwswebsite gemiddeld tussen de 1200 en 1800 bezoekers. In de weekends is dat meestal wat minder, maar dan presenteren we ook minder nieuws.

Indringende artikelen hebben een sterk aanzuigende werking en brengen doorgaans veel meer volk op de been. Ons bericht in november over de verongelukte garagehouder leverde op één dag 6261 hits op, een nieuw record. Nummer twee met 4957 hits was onze primeur over de verdenking van een raadslid van identiteitsfraude.

Potentie
Al met al zijn het cijfers waar we blij mee zijn. Bovendien zit er nog genoeg potentie in AalsmeerVandaag. Want we liggen nog niet bij iedere Aalsmeerder voor op de tong.

Dat maakt de uitdaging alleen maar groter. We blijven ons best doen om u op onafhankelijke wijze te informeren over wat er in ons dorp speelt!

Redactie

Foto: onze toost in 2014 op een mooie toekomst voor AalsmeerVandaag. (foto AV-archief)

4 reacties

  1. Prima site, erg leuk de achtergrondverhalen te lezen van de regio. Jullie verdienen meer volgers 😉 Goede gezondheid en proost op 2016.

  2. Van harte met het 2-jarig bestaan dat jullie met een glas hopelijk hebben gevierd. Ga zo door, snelle berichtgeving is heel mooi.

  3. Gefeliciteerd. Ik hoop nog lang AalsmeerVandaag te kunnen lezen. Prima mix van lokaal nieuws en persoonlijke portretten van Aalsmeerders ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel