Sportzicht opnieuw winnaar gouden tapknop

Gisteravond was het weer eens feest in café Sportzicht in de Sportlaan. Vertegenwoordigers van Heineken kwamen bekendmaken dat de Aalsmeerse kroeg een gouden tapknop had gewonnen in de regio Groot Amsterdam. Een volle kroeg beleefde het ‘moment suprême’ gespannen mee.

Het winnen van gouden tapknoppen begint bijna een gewoonte te worden voor café Sportzicht. De kroeg van Ben en Tineke de Koff heeft voor het derde opeenvolgende jaar de hoogste score gehaald. Vanwege een herindeling van de regio valt Aalsmeer dit jaar niet meer onder de Bollenstreek maar onder de regio Groot Amsterdam. Dat betekent dat Sportzicht zich de beste biertapper van alle kroegen in en om Amsterdam mag noemen.
 
Op landelijk niveau werd Sportzicht tweede. Het moest alleen café Meijnders in Breda voor zich dulden. Maar ook met het zilveren fust was Ben de Koff zeer in zijn nopjes.
 
Verlossend
Vertegenwoordiger Hugo Bergman van Heineken kwam om klokslag zes uur met het verlossende woord voor eigenaars Ben en Tineke de Koff. Hoewel Tineke vanwege een wintersportvakantie afwezig was maar via skype de plechtigheid live meemaakte.
Mysterieus
“Ben en Tineke en hun personeel laten ons al jaren zien hoe ze een mooi biertje moeten tappen. Precies volgens de normen van ons ‘Goed getapt-programma’. Ook deze periode zijn er weer ‘mystery visits’ geweest. Mensen die langs komen om te kijken hoe het bier gepresenteerd en de gast ontvangen wordt. We hadden dit jaar vier van dit soort bezoekers langs gestuurd.”
 
De vertegenwoordiger had het nog niet gezegd of Ben viel hem in de rede. “Vijf,” corrigeerde hij zijn leverancier. Voor Ben hebben zijn klanten duidelijk geen geheimen. Al zijn ze nog zo mysterieus.
 
Foto’s: blijdschap bij de uitreiking van de prijzen. Foto’s Arjen Vos
 
– advertentie – 
 

Eén reactie

  1. Ja Ben, als het geen Aalsmeerder is die bij jou binnenstapt, dan kan het al gauw een mystery gast zijn. Gefeliciteerd hoor! Knap gedaan, nu nog het beste biertje van Rotterdam… haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel