Sneeuw geeft pret en overlast

Uitglijdende fietsers, slippende auto's maar ook sneeuwballen gooiende en sleetje rijdende kinderen. De plotseling intredende winter zorgde voor overlast en plezier.

Wie vandaag de weg opgaat, ziet om de haverklap een sneeuwpop staan. Dankzij de uitstekende kwaliteit sneeuw konden er enorme sneeuwballen worden gerold. Veel kinderen hadden er alle tijd voor want een aantal scholen gaf de kinderen vrijaf. De Groenstrook en de Westplas hadden de bui al vroeg zien hangen en hielden de schooldeuren de gehele dag dicht. Andere middelbare scholen in de omgeving deden dat halverwege de dag. Ook verschillende werkgevers boden hun personeel de gelegenheid eerder naar huis te gaan of thuis te werken.

Toch kon dat niet voorkomen dat zich een record aantal files in het land vormde. De komende dagen zal de witte wereld weer geleidelijk verdwijnen. Er wordt dooi en regen voorspeld.

Foto's Arjen Vos, zie ook  de gallery onder de advertentie van Waning 

Eén reactie

  1. heel leuk die sneeuw maar wij moesten gewoon kranten bezorgen.en weinig mensen die hun stoep schoonmaken.en ook nog klagen als de krant te laat bezorgd word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin