SAM nam afscheid van bestuurders

Jan Kwak en Diederik Plas in de bloemen bij hun afscheid (Foto SAM)

Door: redactie. Donderdag 20 september nam de stichting SAM afscheid van Jan Kwak en Diederik Plas die bestuurslid waren en aan de wieg stonden van SAM. Na vele jaren energie te hebben gestoken in de Stichting voor Activiteiten voor de Medemens, vonden zij het tijd worden voor iets anders. Hun opvolgers staan al klaar.

Jan en Diederik hebben samen aan de basis gestaan van Stichting SAM, die in november 2018 werd opgericht als een voortzetting van de activiteiten van het Rode Kruis. Sinds de oprichting hebben beiden een leidende rol gespeeld in het bestuur en gezorgd dat diverse activiteiten konden plaatsvinden, waaronder rolstoelwandelingen, rolstoelfietstochten, bootreizen en nog veel meer. Bovendien zetten via SAM jongeren zich actief in, zowel met ouderen als met cliënten van Ons Tweede Thuis.

Uitmuntend
Als voorzitter was Jan Kwak verantwoordelijk voor alle aspecten van interne en externe communicatie, het organiseren van bestuursvergaderingen en jaarvergaderingen. Hij groeide volgens zijn medebestuursleden uit tot een uitmuntende bestuurder. Een van zijn meest opvallende prestaties was het geven van een gezicht aan de organisatie. Dankzij zijn inspanningen met nieuwsbrieven, -flitsen en regelmatige verslagen in de lokale pers is Stichting SAM een begrip geworden in Aalsmeer en Kudelstaart. Diederik heeft door zijn financiële beheer ervoor gezorgd dat SAM er financieel gezond voor staat.

Voor de opvolging zijn twee dames bereid gevonden, te weten Wilma Alink-Scheltema als voorzitter en Annemieke de Wolf als penningmeester.

Eén reactie

  1. Wij van “SAM Creatief ” voorheen (handwerk groep van het Rode Kruis) en nu onderdeel van Stichting SAM willen onze collega’s bedanken voor de inzet en prettige samen werking in de afgelopen jaren. wij zijn misschien nog niet zo bekend maar u kunt ons vinden op de 2e,3e en 4e maandag tussen 14.00 en 16.00 u in het Parochiehuis aan de achterkant om creatief bezig te zijn of alleen voor de koffie of thee en een sociaal praatje.Leny en Ingrid heten u van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin