Ride for the Roses is terug

Door: redactie. Aalsmeer is voor de derde keer gastheer voor Ride for the Roses. Het grootse fietsspektakel waarbij duizenden fietsers verschillende afstanden kunnen afleggen, waarbij geld wordt ingezameld voor KWF, vindt plaats op zaterdag 1 oktober. I Care Producties, organisator van het fietsevenement, en Dutch Flower Group (DFG) slaan hiervoor de handen ineen.

De 23e editie van de Ride for the Roses biedt een vijftal afstanden aan, variërend van 25 tot maximaal 300 kilometer. In 2011 maakte Aalsmeer voor de eerste keer kennis met het wielerspektakel, de laatste keer dat de ronde in Aalsmeer werd georganiseerd was in 2015. Tijdens de editie van 2018, georganiseerd in de Haarlemmermeer, was Aalsmeer wel onderdeel van de route. De meest recente editie was in 2019, deze vond plaats in Zeeland.

Sponsor DFG zal het evenement van duizenden rozen en uiteraard de finishroos voorzien. Deze worden aangeboden door rozenkwekerij Marjoland. Alle donaties komen 100 procent ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Bedrijven en particulieren kunnen zich vanaf nu inschrijven via ridefortheroses.nl.

Foto’s archief AV/Arjen Vos

Lees vorig bericht

Fashion Paas Event in Aalsmeer Centrum

Lees volgend bericht

Pierre’s Pennenstreken: Troostmuziek helpt


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *