Regels voor reageren onder artikelen

Beste lezer, graag even uw aandacht voor het plaatsen van reacties onder de artikelen. We waarderen het zeer als u meeleeft met zaken die wij op AalsmeerVandaag aan de orde stellen. U krijgt bij ons bijna alle ruimte om uw zegje te doen in de vorm van een mening, een aanmoediging of een kritische noot.

Of u dat nu doet in dichtvorm, in hoofdletters of in gebroken Nederlands maakt ons echt niet uit. Wel vragen we u om de frequentie van uw uitingen een beetje te doseren. Het kan soms een beetje teveel van het goede zijn.

Mogelijk heeft u ook gemerkt dat er wel eens reacties worden verwijderd. Dat doen we als er geen emailadres wordt ingevuld, er geen achternaam wordt gebruikt of wanneer we het vermoeden hebben dat er onder een fictieve naam wordt gereageerd.

Dat vinden we jammer om te doen maar alleen op die manier houden we AalsmeerVandaag netjes en open. Doet u dus rustig mee met de discussies die soms ontstaan en schaamt u zich niet voor uw mening. Juist door uw reactie kunnen standpunten veranderen of zaken nog duidelijker worden.

Daarbij proberen we als redactie de spelfouten er zoveel mogelijk uit te halen. En soms zult u merken dat er toch in een later stadium ineens een achternaam is ingevuld. Dat doen we als uit het emailadres blijkt om wie het gaat.

Zo, u bent weer op de hoogte.

Namens de redactie, Arjen Vos

(P.S. Bij 'Verzin en win' mag u zo vaak en zoveel reageren als u maar wilt…)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel