Pete Bogs Bigband speelt voor Mexicaanse vluchtelingen

(Foto Pete Bogs Bigband)

Op 24 november om 20 uur is er een muzikale benefietavond in de Oosterkerk met een optreden van Pete Bogs Big Band samen met zangeres Heidi Crooymans. Met het optreden hoopt de Oosterkerk geld in te zamelen voor Paulien Naber die als ontwikkelingswerker actief is in Mexico.

Pete Bogs Bigband is samengesteld uit muzikanten uit de regio Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht en Ronde Venen en staat onder artistieke leiding van Gerard Kleijn, actief als trompettist in binnen- en buitenland, docent, workshopleider en dirigent van diverse bigbands. De Big Band heeft een uitgebreid repertoire van bekende swing nummers van Count Basie, Duke Ellington en Dizzy Gillespie, Latin stukken van onder andere Sammy Nestico, maar ook zangstukken van Amy Winehouse, Aretha Franklin, Caro Emerald, Peggy Lee en Frank Sinatra. Met het oog op de naderende kerst wordt er ook alvast een aantal ‘jazzy kerstnummers’ opgevoerd.

Paulien Naber (Foto archief AV/Jaap Maars)

Keuken voor vluchtelingen
De opbrengst van deze avond gaat geheel naar de actie die de van oorsprong Aalsmeerse Paulien Naber gestart is onder vluchtelingen in Mexico. Zij wil vluchtelingen helpen met de mogelijkheid hun eigen eten te bereiden in een buitenkeuken. Hiervoor is een bedrag nodig van 4500 euro.

Kaarten (à € 12,50 inclusief koffie of thee) zijn verkrijgbaar via deze link. Niet in de gelegenheid om de avond te bezoeken maar wel Paulien en het doel steunen? Dan kan een gift worden overgemaakt op bankrekeningnummer: NL95 RABO 0300 1205 16 onder vermelding van ‘Big Band’.

(Partnerbijdrage Aalsmeer over Hoop)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin