Pannebier en saté bij hoogste punt ‘Engelhof’

Jurjen Engel helpt zoon Jippe metselen, (groot)moeder Corine Kijkt toe (Foto Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Opnieuw een feestje in de Gedempte Sloot. Exact vier maanden na het ‘schroeven’ van de eerste paal werd vorige week woensdag gevierd dat bouwer Van der Drift het hoogste punt heeft bereikt van appartementencomplex Engelhof. Op de plek waar voorheen de ovens van bakkerij Vooges loeiden, worden nog voor het einde van het jaar acht appartementen opgeleverd.

Voor de feestelijke mijlpaal had bouwmeester Wim Engel opnieuw ruimhartig uitgepakt. Pannebier en een sateetje voor de omgeving, familie, vrienden, bouwers en andere betrokken partijen. De aanwezigen werden tevens getrakteerd op een rondleiding door het pand in aanbouw dat over een inpandige garage beschikt. Engel liet tussen de sateetjes en de gekoelde drankjes doorschemeren dat er nog appartementen beschikbaar zijn. Zwager Arjan Hoogendoorn, bekend van het iets verderop gelegen H2Makelaars, is belast met de toewijzing van de woningen.

Ander hoogtepunt van het feest was het inmetselen van een drietal gevelsteentjes. Een taak die was weggelegd voor de kleinkinderen van Wim en Corine Engel; Amelie, Julie en Jippe. Zowel hun namen als hun handafdrukken zullen tot in lengte van jaren in de muur terug te vinden zijn. Altijd goed om te weten voor de toekomstige gidsen van dorpswandelingen.

Eén reactie

  1. Op de eerste etage liggen de appartementen met een woonoppervlak van ca. 48 m² en een dakterras/patio van ca. 16 m². De appartementen op de tweede verdieping zijn respectievelijk 42 m² (hoekappartementen) en 46 m² (tussenappartementen) en hebben een balkon van ca. 3.00 x 1.15m.
    Huurprijs € 1.325,- € 1.375,- p.m.
    De waanzin van de huidige woningsmarkt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin