Oproep tennissers buddytoernooi G-tennis Kudelstaart

Foto: vooral blije gezichten bij het Buddytoernooitje (foto Koos Paehlig)

Door: Ilse Zethof. Zaterdagmiddag 26 augustus wordt bij Tennisvereniging Kudelstaart weer een gezellig G-tennis buddytoernooitje georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking uit de regio. Dit is inmiddels een traditie tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen van de Kudelstaartse tennisvereniging en ook dit jaar zijn de voorbereidingen alweer gestart. Tennis moet tenslotte voor iedereen mogelijk zijn.

Er wordt in poules gespeeld en de wedstrijdjes duren maximaal een kwartiertje. Ervaring met tennis is niet nodig. Al heb je nog niet eerder een tennisracket in je handen gehad, dan nog kun je meedoen. En er wordt flexibel omgegaan met de puntentelling. Het gaat vooral om de gezelligheid. Je kunt samen met een dubbelpartner komen, zoals je vader, moeder, oom, tante, broer, zus of vriend. Maar wij kunnen ook een sportieve buddy voor je regelen die die middag met je speelt. De leuke middag waarvan de inloop om 14.30 uur start, wordt afgesloten met een overheerlijke pizza.

Er zijn nog wat plekjes voor enthousiastelingen die willen mee willen doen met het tennistoernooitje, dus meld je vooral aan. Wacht er echter niet te lang mee in verband met de voorbereidingen. Doe je mee? Geef je op via telefoonnummer 06-17752867.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin