Ondernemersavond over duurzaamheid bij Loogman

Maurice Groeneveld van Loogman Groep nodigt ondernemers uit voor 16 november

Door: redactie. Na de goed bezochte en mede door de inbreng van spreker Hans Nijland memorabele Meer voor Ondernemersavond in september, staat er een nieuw evenement voor de deur. Ditmaal is de Loogman Groep gastheer en staat het thema ‘CO2 reductie in een circulaire economie’ centraal.

Om de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs te halen moeten alle zeilen worden bijgezet. Nederland wil klimaatneutraal zijn in 2050 en op weg daarheen in 2030 al 55 procent minder broeikassen uitstoten dan in 1990. Om die doelen te bereiken zal veel gevraagd worden van ondernemers en daarom heeft de Businessclub van FC Aalsmeer dit onderwerp op de agenda gezet.

Klik op de afbeelding om de promo te zien

Sprekers
Namens Metropool Regio Amsterdam (MRA), de organisatie die samen met het bedrijfsleven en kennisinstituten de transitie naar een nieuwe duurzame samenleving in dit gebied gaat vormgeven, zijn er deze avond twee sprekers die uitleg gaan geven: Lex Hendriksen en Edwin Oskam. Verder zal een vertegenwoordiger van de Loogman Groep vertellen wat zij als bedrijf doen aan duurzaamheid en is het slotwoord aan Robert van der Meer van de Kudelstaartse rijwielhandel Meer voor Fietsen.

Aanmelden voor de avond wordt gewaardeerd. Stuur daarvoor een mail naar event.bcaalsmeer@gmail.com met vermelding van het aantal personen en de organisatie die u vertegenwoordigt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin