Noodreparaties aan Aalsmeerderbrug

De Aalsmeerderbrug kampte wel vaker met problemen (Foto archief AV)

Door: Mariëlle Wegman. Donderdag 11 augustus zijn noodreparaties gepland aan de Aalsmeerderbrug. De werkzaamheden zijn noodzakelijk omdat de brug in kwestie al tijden kampt met technische problemen. Om een en ander weer goed te laten werken worden er aanpassingen gedaan aan de software die het openen en sluiten van de brug regelt.

De werkzaamheden worden op donderdag 11 augustus door de provincie Noord-Holland uitgevoerd. Tussen 21:00 en 23:00 uur is de Aalsmeerderbrug afgesloten voor (gemotoriseerd) wegverkeer.

Staande Mastenroute
Verkeer zal worden omgeleid via de N201/Waterwolftunnel. Bussen, fietsers, voetgangers en nood- en hulpdiensten zullen door verkeersregelaars langs de werkzaamheden worden geleid. Tijdens de werkzaamheden kan de brug logischerwijs niet worden bediend. De Staande Mastenroute wordt daarmee dus voor twee uurtjes onderbroken.

Meer informatie
Met vragen en klachten kunnen (vaar)weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800-0200600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van bedientijden van bruggen en sluizen, stremmingen of werkzaamheden? Kijk dan op www.vaarweginformatie.nl

Eén reactie

  1. Zijn de klachten verholpen bij de Aalsmeerderbrug?? Er lagen gistermiddag al veel boten die er niet door konden.

    Misschien even een Update geven Aalsmeer vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin