Nog even over onze nieuwe website…

Nog bijkomend van het lanceerfeest, hebben we als redactie de draad inmiddels opgepakt en raken steeds meer gewend aan de nieuwe werkomgeving. Nog niet alles werkt feilloos maar daar wordt op de achtergrond volop aan gesleuteld. We kunnen in elk geval volop nieuwsberichten plaatsen en daar is het bij een nieuwssite immers om te doen. Enkele kinderziektes moeten nog wel verholpen worden. Zo is het archief van 2191 dagen onafgebroken nieuws nog niet helemaal klaar om terug gezet te worden. Zodra de tienduizenden items in juiste volgorde gemigreerd zijn, kunt u weer naar hartenlust struinen tussen oude berichten en foto’s.

De komende weken wordt ook het video-archief steeds meer aangevuld, er zijn vanaf het begin zoveel filmpjes gemaakt dat die alleen gedoseerd kunnen worden toegevoegd. Voor het verder verbeteren van de de website willen we u vragen om ons te helpen. Mocht u nog iets missen of tips hebben die tot verbetering leiden, dan horen we dat graag van u. Mailt u ons dan uw ideeën via het contactformulier in de groene balk bovenin.

Wat we u nu al als extra service kunnen bieden is dat u zelf uw evenementen in ONZE AGENDA kunt invullen. Een enorme verbetering: zodra u het heeft ingevuld, verschijnt het online.

Betrokkenheid
Nog even achterom kijkend naar dinsdag 7 januari, zijn we vooral verheugd te weten dat zoveel mensen plezier beleven aan AalsmeerVandaag. De opkomst op ons feest was grandioos. Kennis maken met de gezichten achter de dagelijkse bezoekersaantallen die Google voor ons bijhoudt, geeft het gevoel dat we echt verbonden zijn. Door verbinding en betrokkenheid ontstaan vaak de mooiste dingen. Dat hebben we gezien met het belangeloze optreden van Bites of Music en het koor Sonority (foto boven), de gastvrije houding van De Oude Veiling, de prettige samenwerking met websitebouwer Deboprojects en het 3-D printbedrijf Cad2Reality dat voor ons de Gouden Gniffel en de Han Carpay Trofee verzorgde en sponsorde.

Ook onze vaste adverteerders die meehelpen Aalsmeervandaag mogelijk te maken, kiezen ervoor zich te verbinden. Zonder verbondenheid geen AalsmeerVandaag.

Tekst Arjen Vos, foto’s archief AV

(advertentie)

 

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin