Nieuwjaarsreceptie gemeente en ondernemers

Morgenavond is de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente in de burgerzaal van het raadhuis. De organisatie is ditmaal, voor het eerst, mede in handen van de overkoepelende ondernemersorganisatie Ondernemend Aalsmeer. Iedere burger en ondernemer is welkom. De aanvang is om 19.30 uur.

Waarnemend burgemeester Jeroen Nobel spreekt zijn eerste, en vanwege het tijdelijke karakter van zijn functie waarschijnlijk laatste, nieuwjaarsspeech uit. Vaste elementen zijn een terugblik op het voorbije en een vooruitblik op het nieuwe jaar, met eigen accenten.

Het popjazztrio Katelijne van Otterloo zorgt morgenavond voor de muziek.

Live op radio
Nieuw is dat Radio Aalsmeer op de receptie live in de burgerzaal present is. De programmamakers zullen bezoekers voor de microfoon vragen naar hun goede voornemens en wat ze van 2016 verwachten.

● De nieuwjaarsreceptie is live op Radio Aalsmeer te volgen. Klik op de knop rechtsboven in dit scherm. Tijd: 20.00-22.00 uur

Eén reactie

  1. Jammer dat het van de traditionele maandag is verschoven naar de woensdag. Stond bijna voor een dichte deur. Had het klakkeloos in de agenda gezet. Reden van verplaatsing???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel