Nieuwe prijs ‘verzin en win’

Als AalsmeerVandaag zijn we verguld met alle betrokkenheid. Of het nu burgers zijn die met suggesties komen of ondernemers die ons willen supporten, alle blijken van waardering of opbouwende kritieken zijn van harte welkom. Nadat Ab Müller voor een aantal maanden een Aalsmeers Turfje beschikbaar stelde voor de winnaar van 'Verzin en win', is het nu Total Copy Service die flink uitpakt.

Voor de komende tijd wordt de winnaar verblijd met een tegel waarop de foto en de bijbehorende winnende tekst wordt gedrukt. Een tegel om uw woonkamer mee te verfraaien, uw hal, toilet, kantoor of kantine. Herman Finkers zei het al: 'Niets zo charmant als een spreuk aan de wand.' Extra charmant als dat ook nog uw eigen zelfbedachte spreuk is!

We zien het al voor ons: de tegeltjes als verzamelitems. De foto's van bijzondere Aalsmeerse tafereeltjes en hun geestige bijschriften blijven niet beperkt tot de website, ze zullen zich straks overal laten zien. We kijken er nu al naar uit.

De eerste tegel hebben we gisteren bezorgd bij Thea Wijnen. Zij was de winnares van foto 77 maar had vanwege een ongelukkige samenloop van omstandigheden nooit een prijs ontvangen. Met de tegel hebben we het hopelijk goedgemaakt.

Overigens blijft het niet bij de tegel want ook de nieuwe Aalsmeerse bezorgservice 'Budgetbroodjes' doet een duit in het prijzenzakje. De komende tijd krijgt de winnaar een tegoedbon voor twee budgetbroodjes. Af te halen aan de Witteweg. Dat prijzenpakket moet u als lezer toch stimuleren om in groten getale te reageren.

De verzin en winfoto volgt later vandaag…

Foto: Ria Bouwman van Total Copy Service toont de nieuwe prijs. Foto Arjen Vos

 

2 reacties

  1. Uhh het zal wel aan mij legge…. Maar als de prijs een paar broodjes is van de bezorgservice….. waarom moeten ze dan afgehaald worden???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel