Nietjes wel, nietjes niet

Door: redactie. Bij het opknappen en herinrichten van de straten in Aalsmeer-Centrum gaat het meeste goed maar gaat ook wel eens iets mis. Zo werden afgelopen week in de Punterstraat rekken voor de fietsen geplaatst. In vakjargon ook wel ‘nietjes’ genoemd. Erg lang hebben ze er niet gestaan want het bleek een lelijke sta-in-de-weg voor verkeer in de Punterstraat. Vroeg of laat, maar vermoedelijk eerder vroeg, zou er geheid een verkeersdeelnemer tegen aan rijden. Een goed argument om ze daarom maar weer snel weg te halen.

Wat ook weggehaald is en niet meer terugkomt zijn de siertegels die een zogenaamde ‘walk of fame’ vormden in de Zijdstraat. De marmeren tegels met handtekeningen van onder meer André van Duin, Ron Brandsteder, Wendy van Dijk en Peter R. de Vries zijn volgens een woordvoerder van Ondernemersfonds Meer Aalsmeer opgeslagen en krijgen vermoedelijk een nieuwe bestemming in de toekomstige nieuwbouw van de Studio’s Aalsmeer.

(Foto’s Laurens Niezen Fotografie)

 

3 reacties

  1. Overigens is er bij het terugplaatsen van de ‘paardendief’ een beschadiging ontstaan aan het beeld. Waardoor er zomaar een Cobra 6 per ongeluk in terecht kan komen. De gevolgen laten zich raden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin