Luxe fruit voor Voedselbank

Jeroen Mäkel, Koos Koelewijn, Kirsten Verhoef en Johan Kreike (foto: Decemberkalender)

Door: redactie. Aalsmeerse en Kudelstaartse gezinnen die wekelijks afhankelijk zijn van de Voedselbank kunnen deze week vers luxe fruit, zoals druiven, ananas en meloenen tegemoet zien. Groenteman Johan Kreike heeft hiervoor vers en gezond fruit geselecteerd, zodat deze inwoners van onze gemeente ook iets speciaals hebben tijdens de feestdagen. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door De Decemberkalender.

Koos Koelewijn, voorzitter van de lokale Voedselbank, geeft aan superblij te zijn met deze donatie zo vlak voor de feestdagen. “Vers fruit is schaars in de pakketten en dit luxe fruit zit er al helemaal nooit in, dus dit extraatje voor de kerst wordt enorm gewaardeerd. Door de vrijwilligers, maar vooral door de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank,” aldus Koelewijn. De initiatiefnemers Kirsten Verhoef en Jeroen Mäkel zijn daarom ook heel erg blij met de vele lootjes die de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart al gekocht hebben om dit mede mogelijk te maken. De Decemberkalender Aalsmeer is nog in volle gang, maar de eerste voedselpakketten zijn inmiddels al afgeleverd bij de Voedselbank Aalsmeer/Kudelstaart.

Kans op hoofdprijs
De actie loopt nog door tot het einde van deze maand. Tot die tijd kan iedereen nog een of meerdere lootjes van vijf euro kopen. Per lot gaat er vier euro naar de Voedselbank, de andere euro heeft de organisatie nodig voor gemaakte kosten. Iedere dag wordt er een dagprijs weggegeven door een lokale ondernemer en iedereen die meedoet maakt ook nog eens kans op de hoofdprijs: een shoptegoedbon ter waarde van 400 euro, aangeboden door Aalsmeer Centrum. Ga naar decemberkalenderaalsmeer.nl, om loten te kopen en kans te maken op vele prijzen, maar bovenal om hiermee de Voedselbank te steunen.

Lees vorig bericht

In actie voor ‘de medemens’ met SAM

Lees volgend bericht

College akkoord met nieuwe mobiliteitsagenda


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *