Lentepracht in Snoekbaarsstraat

De signalen dat het weer lente is, zijn overal zichtbaar. En voelbaar voor degenen die last van hooikoorts hebben… Waar in Amstelveen extra verkeersborden zijn geplaatst om mensen naar het Kersenbloesempark te dirigeren, hebben we in Aalsmeer onze eigen bloeiende bomen. Te vinden in de Snoekbaarsstraat in Nieuw Oosteinde. De foto is van afgelopen weekend dus de kans dat de bloesem zijn hoogtepunt alweer gehad heeft, is aanwezig.

Wie meer wil genieten van alles wat bloeit en groeit, kan komend weekend goed aan zijn trekken komen. De Historische Tuin, vorige week nog actief  met een grootse uitverkoop, gooit komende zaterdag officieel de tuinhekjes open. Dat gebeurt op traditioneel feestelijke wijze met onder meer doorlopende demonstraties sering-enten. Vanaf 10:00 uur bent u welkom om alle vernieuwingen en exposities te bewonderen en om 15:00 geven de veilmeesters  een slinger aan de klok voor de eerste veilsessies.

Op de Achterweg in De Kwakel wordt dit weekend Kom In De Kas gehouden. Kijk voor meer informatie over deze evenementen in ONZE AGENDA

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin