Kudelstaartse veiling ook op sociale media

Het aftellen is begonnen. Minder dan een maand nog tot aan de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart. Het hele dorp is op 12 mei van harte welkom in het Dorpshuis. Dit jaar zijn de ontwikkelingen rondom de veiling voor het eerst op sociale media als facebook en instagram te volgen. Daar zijn bijvoorbeeld filmpjes te zien van clubs die hun project dankzij de veilingopbrengst konden realiseren.

De Kudelstaartse veiling vindt dit jaar voor de achttiende keer plaats. Tijdens al die veilingen is bij elkaar meer dan 300.000 euro opgehaald. Jaarlijks worden de bijeengebrachte bedragen verdeeld over Kudelstaartse clubs en verenigingen die een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ook dit jaar kunnen zij weer projecten voorstellen waarbij ze voor een donatie in aanmerking willen komen. Dat kan via een formulier op de website.

Interessante kavels
Met inmiddels minder dan een maand te gaan tot de veiling, zijn vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart al begonnen met het vormen van kavels. Daarbij worden interessante combinaties gevormd van zeer uiteenlopende goederen en diensten. Met name die persoonlijke diensten van burgers of bedrijven zijn zeer gewild. Zo stelt vervoerbedrijf Van der Laan een dag een touringcar beschikbaar met als chauffeur Aad van der Hoorn. Er zit een golfclinic bij en het Dorpshuis stelt weer een avond de grote zaal beschikbaar inclusief 100 consumpties, plus geluid met Richard van der Broek.

Moederdag
Zodra de kavellijst klaar is (ongeveer twee weken voor het evenement), wordt die op de website van de veiling genummerd weergegeven. Dan kunnen dorpsgenoten vast kijken waar hun voorkeur op zaterdagavond 12 mei naar uitgaat. Het belooft in Dorpshuis Podium weer een gezellige drukte voor jong en oud en nieuw Kudelstaart te worden. Met traditioneel veel prachtige boeketten. Die vinden de avond voor moederdag gretig aftrek op de veiling.

Foto's: de veiling van vorig jaar. (foto's archief AV)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel