Kudelstaartse veiling deelt uit

 

Het bestuur van de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart kijkt terug op een goede veilingavond die op 9 mei werd gehouden. Tevreden over de €22.000 die opgehaald werd hebben de bestuursleden het grootste deel van de opbrengst verdeeld over twintig clubs en verenigingen.

Niet alle verzoeken konden gehonoreerd worden, want er moest wel volgens bepaalde richtlijnen aangevraagd worden. “We houden ook altijd wat achter voor bijzondere ontwikkelingen die zich in de rest van het jaar voordoen,” aldus voorzitter Arie de Vos.

Doeltjes en bugels
Het hoogste bedrag van € 5.000 wordt overgemaakt naar RKDES als een bijdrage in de aanschaf van verplaatsbare doeltjes en jeugddoelen op het nieuwe kunstgrasveld. En Muziekvereniging Flora werd ‘tweede’ bij de aanvragers en krijgt € 2.600 voor het vervangen van bugels of flügelhorns.

Een bedrag van € 1.500 is bestemd als bijdrage voor de aanschaf van zonwering voor De Spil van de Samen Op Weg-gemeente. En de kerk van Sint Jan Geboorte kreeg hetzelfde bedrag voor de verbouwing van het parochiecentrum. Net als Carnavalsvereniging De Pretpeurders voor de aankleding van Sint & Piet. Eveneens € 1.500 gaat naar Skeelerbaan Kudelstaart voor een geluidsinstallatie en naar korfbalvereniging VZOD voor een wind- en zonnescherm. 

Kudelstaart 777
Een bedrag van € 1.000 is gereserveerd voor Dorpshuis ’t Podium voor een aandeel in een nieuwe vloer in de grote zaal. Dat bedrag ontvangt ook de Feestcommissie Kudelstaart als een stimuleringsbijdrage voor de festiviteiten rondom Kudelstaart 777.

Er wordt € 600 uitgekeerd aan Rode Kruis Aalsmeer voor een duofiets en Sportvereniging SV Omnia krijgt € 500 voor geluidsapparatuur.

400, 250 en 100 euro
Drie clubs krijgen een bijdrage van € 400: Badmintonclub Volant ’90 voor materiaal voor de organisatie van het scholentoernooi, Handboogvereniging Target voor het verbeteren van de jeugdopleiding en Sjoelclub Aalsmeer voor de aanschaf van een laptop om standen te registreren.

Twee verenigingen kunnen € 250 tegemoet zien als bijdrage. Buitenspeeldag Kudelstaart voor onder andere een springkussen en Song of Joy voor muziekmappen.

Het standaardbedrag voor een clubjubileum van € 100 wordt uitgekeerd aan Sonority als bijdrage in de kosten van een jubileumoptreden.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel