Komst Lidl uitgesteld door nieuwe bezwaren?

De redactie van AalsmeerVandaag kwam afgelopen week een opmerkelijk bericht tegen in de plaatselijke sociale media. Deze luidde: “Start van de bouw van Lidl gaat nog even duren. Er is een bezwaar gemaakt door een omwonende”.

De grond is gekocht, de voormalige Rabobank-panden zijn gesloopt, het terrein is geëgaliseerd en de vergunningen zijn binnen. Niets zou de komst van de Lidl aan de Stationsweg nog in de weg kunnen liggen. En toch is daar een eenling die in deze nog een vuist durft te maken tegen de Duitse grootgrutter. Ondanks het feit dat een eerder bezwaar door de rechter van tafel is geveegd.

Hoofdpijndossier
Het dossier Lidl beslaat al flink wat ordners en tientallen artikelen op deze nieuwssite. Men zou het een waar hoofdpijndossier kunnen noemen. Voor de Lidl leek alles inmiddels in kannen en kruiken. Toch is daar ineens Don Quichotte, die het opneemt tegen de reus (molen).
 
Zonder de vergelijking te willen maken met de man die eigenlijk een klap van de wieken heeft geïncasseerd, is onze redactie meer dan benieuwd naar de vier w's: wie, wat, waar en waarom. 
 
Kunt u meer vertellen over deze eenmans(?)actie? Neemt u dan vooral contact op met ons mailadres info@aalsmeervandaag.nl  
 
Tekst: Mariëlle Wegman
 
Foto: het terrein waar Lidl gaat bouwen als parkeergelegenheid. Foto archief AalsmeerVandaag
 
 

6 reacties

  1. “Eén getuige is geen getuige’ is een algemeen toegepast beginsel. ‘Eén bezwaar is geen (geldig) bezwaar’ wordt blijkbaar alleen toegepast in Aalsmeer. Agaath van Beek met betrekking tot het wel en wee in de Hornmeer weet daar ook alles van.

  2. John.
    Mijn inschatting is dat de auteur de actie van bezwaarmaker een zaak van ‘Fame” vindt.

  3. @ Jan: Waarom iemand aan de schandpaal nagelen wiens houding door jou als uniek wordt bestempeld? Is er dan sprake van laakbaar gedrag? Gelukkig is niet iedereen vazal van een zieltogend bestuur. Als jij je in deze zaak wil verdiepen, moet je maar eens onderzoeken hoe de ‘achtererfregeling’ zodanig werd opgerekt dat de bouw zou kunnen doorgaan. Denk jij dat de wethouder echt geprobeerd heeft Lidl tegen te houden?

  4. John, Hans de argumentatie mis ik. Het zou toch een unicum zijn dat de buurman van Lidl wel voor elkaar krijgt wat de Gemeente niet is gelukt.

  5. mvr Wegman,zonder die vergelijking te maken? Je maakt hem.
    Dit epistel is een vmbo schoolkrant nog onwaardig.

  6. Sinds Carmiggelt weten wij dat ‘stukkies schrijven’ ook een vak is. Wat is AalsmeerVandaag van plan met de resultaten van deze oproep? ‘Naming and shaming – HeToo’? Onbegrijpelijk dat men zich verlaagt tot dit niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel