KLAP presenteert Plaspop(je)

Katelijne van Otterloo en band in 2017 (Foto archief AV/Anna-Maria Giannattasio)

Door: redactie. Precies een week na Bandjesavond kan er opnieuw worden genoten van zomerse muzikaliteit. Zaterdagavond 6 juli is er weer een editie van het muziekfestijn op het water, ook wel bekend onder de naam Plaspop. In een tamelijk kort tijdsbestek is het de organisatie met de opmerkelijke naam ‘KLAP’ gelukt om bands, zangers en zangeressen van diverse genres te vinden die beschikbaar zijn om het publiek een gedenkwaardige avond te bezorgen.

De vier plekken waar de muziek straks te beluisteren valt zijn het Poeltje van Meijer, Vissersvreugd, Schuilhaven de Grote Brug en Schuilhaven De Winkel. De artiesten blijven op hun plek, de toeschouwers verplaatsen zich met een boot naar de volgende locatie. Optredens zijn er van The Black T’s, Katelijne van Otterloo, DAB en Ten Beers After.

‘We gaan ervan uit dat er niets in het water valt’

Het team van KLAP, bestaande uit Antoon van den Hoorn, Jochem van Leeuwen, Joost de Vries, Rody Peters en Roy Winters, laat weten er heel veel zin in te hebben. “We gaan ervan uit dat er niets in het water valt tijdens deze editie die wat kleiner is dan voorgaande. Eigenlijk is het meer een ‘Plaspopje’. Maar de herstart is er en wie weet volgend jaar meer en anders,” aldus de mannen van KLAP.

De start is om klokslag 20 uur. De optredens duren 45 minuten met elk een half uur tijd om naar het volgende podium te varen. Om 22:30 staat het laatste optreden gepland.

Eén reactie

  1. Wat leuk dat er weer bandjes gaan optreden op de Westeinderplassen. Wellicht is het een idee om NLdoet en de opruimactie te verplaatsen naar de zondag erna. De ervaring leert helaas dat de poel er dan uitziet als een vuilnisbelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin