Jeugdkampen zijn gestart

Met het begin van de schoolvakanties zijn ook de zomerkampen begonnen. Afgelopen weekend gingen zowel de eerste Binding- als Otterlokampen op weg naar hun bestemming.
 
Vanaf het parkeerterrein bij de Waterlelie vertrok vrijdagmorgen in alle vroegte, het Bindingkamp met tieners naar Oostenrijk. Om 05.00 uur stond hier de bus klaar om de kinderen naar een onvergetelijk kampweek te brengen. Een dag later vertrokken de 11-jarigen naar Almen, de 13-jarigen naar Apeldoorn en de 14-jarigen naar Wigny in België. Volgende week gaan nog drie kampgroepen op pad naar Almen, Wigny en Texel.
 
In totaal gaan er met de Binding 250 kinderen/jongeren mee op kamp. Zij worden begeleid door 65 vrijwilligers. Het kampthema 'Kijk eens door een andere bril', zal als een rode draad door alle Bindingkampen heen lopen.
 
Otterlo
Wat de Otterlokampen van de Protestantse kerken betreft, werd het spits zaterdag afgebeten door de jongens van het oudste jongenskamp. Vanaf het Welkoop terrein aan de Lakenblekerstraat vertrokken zo'n 30 jongens op de fiets naar het 90 kilometer verderop gelegen Otterlo. Wekelijks zal kampeerboederderij De Woudegge een andere bewonersgroep huisvesten. Ook gaat er een Otterlokamp (16+) naar de Ardennen.
 
Foto: Afgelopen zaterdag vertrok het oudste jongenskamp op de fiets naar Otterlo. Foto Arjen Vos

Eén reactie

  1. En vandaag is ook nog via De Binding de kindervakantieweek op het AVA sportcomplex begonnen voor 150 kinderen en met 25 vrijwilligers. Een week lang hutten bouwen en buitenspelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin