Je mist niks met ‘Flower Festival By Bike’

Op de fiets langs het Flower Festival. De ideale manier om zowel zaterdag als zondag alle zes locaties van het evenement te bezoeken. Er is een 35 kilometer lange tocht uitgezet. Begin- en eindpunt is Flora Holland waar de auto geparkeerd kan worden en ook fietsen te huur zijn. Om ook internationale gasten te lokken, heeft de organisatie ingezet op de naam: ‘Aalsmeer Flower Festival By Bike’.
 
De fietstocht leidt via binnendoor weggetjes, verkeersluwe paden en door straten met bloemen- of plantennamen. Op deze wijze krijgt de fietsende bezoeker de gelegenheid om het bloemendorp ook eens van een andere kant te bekijken. Zowel voor mensen die in Aalsmeer en Kudelstaart wonen als buitenstaanders is het een aantrekkelijke manier om te genieten van muziek, lekker eten en drinken en natuurlijk bloemen en planten.
 
Kosten
Start en inschrijfpunt voor de fietstocht op beide festivaldagen is op het Royal Flora Holland terrein. Bij de toeristeningang staat vanaf 11:00 uur een kraam waar de deelnemers zich kunnen inschrijven voor de fietsroute. De kosten voor de fietstocht bedragen twee euro 50 per persoon en vijf euro voor een gezinskaart. Dat is inclusief een routeoverzicht, een stempelkaart en een flesje water voor onderweg. Op elke locatie kan onderweg een stempel worden gehaald en een volle stempelkaart geeft recht op een goed gevulde goodiebag bij beëindiging van de fietstocht.
 
Huren kan ook
Bezoekers aan het festival die per auto naar de Bloemenveiling komen, kunnen gratis parkeren op het parkeerdak. Ter plekke is het huren van een stadsfiets mogelijk voor tien euro per dag. Graag contant en vooraf te voldoen. Reservering van een fiets is gewenst via trudieplomp@gmail.com. Meer informatie over de fietstocht is te vinden op www.aalsmeerflowerfestival.nl maar telefonisch contact is ook mogelijk via het mobiele nummer 06-12147694.
 
Foto: 'AFFBB'
 
(advertentie)

Eén reactie

  1. Een beetje ongelukkige koptekst ” Je mist niks met Flower festival by bike”. Suggereert bij voorbaat al dat het festival niks is, m.a.w. ga maar niet heen. Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel