Jasper Engel te gast in Ron’s podcast

Jasper Engel met jurylid Wouter de Vries bij de uitreiking van de Ondernemer van het Jaarverkiezing (Foto: archief AV/Arjen Vos)

(Advertorial) De nieuwste aflevering van Ron’s Ondernemerspodcast Aalsmeer is uit. Het is alweer de zevende van de boeiende podcast van Nieuw Ondernemend Aalsmeer (NOA), waarin gastheer Ron Leegwater een bekende Aalsmeerse ondernemer of publieke persoon interviewt aan de hand van zijn of haar favoriete muziek. In deze aflevering staat Jasper Engel, directeur-eigenaar van Bakkerij Vooges en ondernemer van het jaar centraal.

De rode draad in de Ron’s Ondernemerspodcast zijn drie favoriete nummers van de geïnterviewde ondernemer. In het geval van Jasper is dat bijvoorbeeld een nummer van Anouk dat hij altijd draaide in zijn eerste auto. Aan de hand van de muziek gaat Ron met Jasper in gesprek om hem beter te leren kennen. Onderwerpen die aan bod komen zijn: de eervolle opdracht die Jasper voor het Koningshuis mocht uitvoeren, het familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat, het bakkersambacht en hoe hij in het vak rolde. En uiteraard de kettingvraag: hoe kijkt Jasper aan tegen het winnen van de titel ‘Ondernemer van het jaar 2023-2024’?

Jasper Engel tijdens de opname (Foto: pr)

Bijzonder inkijkje in het leven van bijzondere Aalsmeerders
Ron’s Ondernemerspodcast Aalsmeer brengt met zijn muzikale benadering persoonlijke en authentieke verhalen naar voren. Dit maakt de podcast tot een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de lokale cultuur.

De nieuwste aflevering van Ron’s Ondernemerspodcast Aalsmeer is nu te beluisteren op Spotify. Abonneer je om op de hoogte te blijven van toekomstige afleveringen en ontdek de kleurrijke wereld van Aalsmeerse en Kudelstaartse ondernemers en andere bekende publieke personen. Klik hier voor de directe link naar Spotify. Of kijk op de website van Nieuwondernemendaalsmeer.

Voor meer informatie, interviewaanvragen of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met info@nieuwondernemendaalsmeer.nl.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin