Jan Tas blij met Gouden Gniffel

Door: Arjen Vos. Om te zeggen dat Jan Tas vereerd was met de jaarwinst in ‘Verzin en win’ is een understatement. Jan glunderde van oor tot oor toen wij hem gistermiddag in zijn ark opzochten om hem de trofee te overhandigen. Opgewacht met koffie en een Aalsmeers turfje was de tweekoppige vertegenwoordiging van AalsmeerVandaag duidelijk meer dan welkom.

Fotograaf Jaap Maars en bovengetekende kwamen ook bepaald niet met lege handen. Afgezien van Jaaps goed gevulde fototas werd naast de trofee de winnende ingelijste foto meegetorst alsmede een flinke doos bitterballen als extra feestelijke duit in het zakje namens hoofdsponsor Broodje van de Zaak. Zo werd het een gezellige ‘vrijmibo’ aan de rand van de Westeinderplassen waarbij ook echtgenote Neeske en dochter Lisette en schoonzoon Bernd van de partij waren. Na het uitwisselen van de plaatselijke wetenswaardigheden was het tijd voor het fotomoment. De ‘Gniffel’, geprint en beschikbaar gesteld door het Kudelstaartse ‘Cad2Reality’ zal ongetwijfeld een mooi plekje krijgen tussen de indrukwekkende verzameling fraai gebeitelde en gegoten beeldjes die, zo horen wij, een product zijn van Jans creatieve wederhelft.

Startklaar
Als inzender van het eerste uur heeft Jan Tas al vele malen de gang naar de belegde broodjeswinkel gemaakt om een prijs op te halen. Hoeveel keer precies kon hij zo niet oplepelen maar bekennen dat hij elke zaterdag om tien uur startklaar zit voor de nieuwe opgave deed hij wel. “Binnen tien minuten heb ik meestal wel een ingeving,” aldus de blije winnaar die vast en zeker nog vaak van zich zal laten horen/lezen op AalsmeerVandaag.

Foto’s Jaap Maars

Lees vorig bericht

Foto 376: verzin en win

Lees volgend bericht

Hoe is het nu met Ans Creemer?


3 Reacties

  • Van harte gefeliciteerd Jan!

  • You’re simply the best, en als je ietsje doorscrolt zie je het magische duo dat het samen wil doen, maar wat? Een nieuwe Verzin en Win opgave?

  • Gefeliciteerd Jan vanaf nu gaat je leven drastisch veranderen je zult er versteld van staan wat deze prijs met je gaat doen.Ik kan het weten ook bij mij alleen maar leuke reacties.
    Groet Bart.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *