Jaarmarkt Kudelstaart komt er weer aan

In en rond winkelcentrum Kudelstaart wordt woensdag 11 juni van 14.00 tot 21.00 uur een grote jaarmarkt gehouden. Er komen zo’n 120 kramen waar verschillende winkeliers, marktkooplui, bedrijven, verenigingen en creatieve hobbyisten hun spullen aan de man proberen te brengen.

Initiatiefnemer Richard Piller organiseert deze jaarmarkt dit jaar voor de twintigste keer. “Ieder jaar vind ik het weer een uitdaging om een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden aan de bezoekers waarbij gezelligheid voorop moet staan.”

Terras en optredens
Naast de verkoop van allerlei soorten spullen, zoals kleding, sieraden, schoenen, tassen, speelgoed, cadeau- en tuinartikelen en nog veel meer, zijn er ook verenigingen en goede doelen aanwezig die lootjes verkopen, zoals de Zonnebloem.

Er wordt ook voor de nodige entertainment gezorgd. Net als ieder jaar is Clown Kees er met optredens voor de kinderen en verzorgt Jan Spring in ’t Veld weer de muziek. Organisator Piller is nog bezig met een extra optreden, maar kan er nu nog weinig over zeggen.

Op het plein wordt er een groot terras ingericht waar iedereen kan genieten van een drankje. SV Omnia 2000 komt daar ook laten zien wat de leerlingen in de verschillende lessen leren, zoals zumba en turnen. En de kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen en een aantal kermisattracties.

Loom bands
Richard Piller verwacht dat er dit jaar een run zal zijn op de loom bands, die zullen worden verkocht. Een ware rage, waarbij kinderen met kleine en kleurige elastiekjes armbandjes, ringen en figuurtjes maken. Piller speelt hier handig op in, want ook hij staat met een stand waar hij veel verwacht te verkopen.

Foto: Clown Kees is ook dit jaar van de partij. (foto archief AV)

Eén reactie

  1. Zanger Jan Spring in ’t Veld????? Denk het niet hoor, hij zal ongetwijfeld de mensen vermaken met zijn muziek, maar zingen!!!! Lijkt me wel eens aardig, Jan als kabouter Plop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin