Initiatiefnemers speelgoedparade boos en verdrietig

Lees in lezerspost het verhaal van Carla Bakelaar en Lucy Claessen over hun frustraties met betrekking tot Voedselbank Aalsmeer.

De dames hebben de afgelopen tijd hun ziel en zaligheid in hun Speelgoedparade-actie gestoken om kinderen van gezinnen die het niet breed hebben een leuke Sinterklaasavond te bezorgen. Dankbaar zijn ze. Maar ook onthutst, teleurgesteld en boos, maar vooral verdrietig. 

 

 

2 reacties

  1. HULDE!! voor deze dames… Beste Carla en Lucy… ongelooflijk wat er hier is gebeurd… Degene die hier verantwoordelijk voor is, moet zich kapot schamen… Een machtsspelletje is er gespeeld over de rug van kinderen die niets hebben en het zo gegund is… Walgelijk! Wat voor iemand ben je, als je ego zo groot is dat je die kinderen deze kans door de neus boort… Nauwelijks cadeautjes op Sinterklaasavond. Ik heb er geen woorden voor!! Ben het met de vorige briefschrijver eens… Ga ervoor dames! Nogmaals, hulde en diep respect voor jullie!

  2. Beste Carla en Lucy, wees niet boos en verdrietig. Laat zien dat jullie werk hard nodig is, ook in Aalsmeer. Ga niet bij de pakken neer zitten, maar laat ze alsnog uit pakken. De kerst is ook een mooie gelegenheid ervoor! Toch nog heel veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel