Honden namen zwembad over

Een keer per jaar is het buitenbad van Zwembad De Waterlelie voor alle trouwe viervoeters. Zo’n 25 honden kwamen samen met hun baasjes naar de ‘hondenplons’ en namen het buitenbad en zelfs de glijbaan in beslag.

Er werd gezwommen, met balletjes gespeeld en flink rond gerend. Hier en daar een poepende hond en een opgewonden mannetjeshond die niet van de vrouwtjes af kon blijven, maar het werd een vrolijke boel.

KiKa-potje
De laatste dag van het officiële buitenseizoen is voor de honden. Het weer was prima, al vielen er af en toe wat druppels regen. De dag ervoor was het NK Bommetje, waardoor de watertemperatuur naar een comfortabele 20 graden Celsius was gebracht. Dit en al die vrolijk spetterende honden deed ook een aantal kinderen besluiten om in hun ondergoed of gewoon in hun kleren het water in te gaan en mee te spelen.

Iedere hond, groot of klein, mocht het water in. Per hond werd een kleine bijdrage gevraagd voor KiKa. In totaal werd er € 120 in het KiKa-potje gedaan.

Voor herhaling vatbaar
Na een uurtje spelen en diverse pogingen om met elkaar op de foto te gaan, vertrok iedereen met alle natte honden weer naar huis. Maar niet voordat Dog Talk Cursussen goodie bags had uitgedeeld met daarin informatie en lekkers voor de hond.

Alle baasjes vonden dit een leuk initiatief en hopen dat de ‘hondenplons’ volgend jaar weer wordt georganiseerd.

Foto’s: overal waar je keek waren vrolijk spetterende en spelende honden (foto’s Ilse Zethof)

Eén reactie

  1. Leuk om te zien dat de belangstelling per jaar groeit. Volgend seizoen sluiten we zeker de zomer weer op deze wijze af. Hou de site en Facebook maar in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin