Happy film Kudelstaart gaat in première

Kudelstaart krijgt een eigen lipdub. Maar liefst 26 verenigingen, clubs en scholen hebben meegewerkt aan de vrolijke korte film. Het nummer 'Happy' van Pharrell Williams is de basis van de lipdub, die donderdagavond om 20.00 uur in het Dorpshuis in première gaat. 

De film is bedacht in het kader van Kudelstaart 777 en laat zien dat Kudelstaart een rijk verenigingsleven heeft. Het idee kwam van Arie Stolwijk die samen met zijn zoon Ronald de organisatie in handen had. Ze waren geïnspireerd door de lipdub uit Rijsenhout, die het dorp vorig jaar ook op deze leuke wijze wist te promoten. De opnames en montage zijn verzorgd door Jesse Bleekemolen en Zip Vork. 

Iedereen is welkom om de film te komen bekijken donderdagavond. De zaal gaat om 19.30 uur open. Op een later tijdstip zal de film te bewonderen zijn op de website van Kudelstaart 777 en ook op deze nieuwswebsite. Vrijdagochtend zullen de kinderen van de drie basisscholen, die ook aan de film hebben meegewerkt, de film te zien krijgen in hun eigen klassen. 

Foto: ook de kinderen van de drie basisscholen uit Kudelstaart spelen een kleine rol in de film (foto Arie Stolwijk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel