Dansende Rijsenhouters promoten dorp

De inwoners van Rijsenhout hebben een vrolijk filmpje gemaakt over hun dorp. Een zogenaamde lipdub op de muziek van het nummer ‘Happy’ van Pharrell Williams.

Officieel hoort Rijsenhout bij de gemeente Haarlemmermeer, maar het is voor ons maar net over de brug. Dus vandaag ook even aandacht voor dit buurtdorp. Want wij worden hier helemaal ‘happy’ van.

Initiatiefgroep Rijsenhout
Vele inwoners van Rijsenhout werden afgelopen zomer dansend op de film gezet. Zelfs een hond is voor even filmster. De Initiatiefgroep Rijsenhout wil laten zien dat het dorp leeft, het er fijn is om te wonen, werken en recreëren en dat er een grote sociale cohesie is.

In beeld komen Café de Walrus, kerkgemeenschap Rijsenhout, Feestweek Rijsenhout, SCW, tennis GVR, snackbar Moes, Fysiotherapie Rijsenhout, Rozen & Radijs, Kapper Meijer, COOP Rijsenhout, Anna's Hoeve, Museum Crash, tankstation Wies, de Meerlanden, gemeente Haarlemmermeer, Zantingh, de Zevensprong, peuterspeelzaal het Roefje, de brandweer, ijscoman, Hotel van der Valk, de fanfare en vele enthousiaste dansende bewoners.

Bekijk hier het vrolijke filmpje.

Eén reactie

  1. Meer, meer, meer… heren en dame van de redactie, ´k werd even zeer heerlijk opgetild uit deze druilerige herfstdag in oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin