Groeten uit zomers Aalsmeer

Al zou je het de laatste dagen niet zeggen, en ook vandaag waarschijnlijk niet: het is hier af en toe best lekker aan het zomeren. Nog veel te weinig en zeker niet constant genoeg, maar dat is misschien alleen maar het gevoel dat bij de redactie leeft… Vandaag, om de dip te verzachten, maar eens wat recente, vrolijke impressies van redactielid Arjen Vos (zie ook de gallery onder) op en om het Surfeiland. Zomer in Aalsmeer. Een periode dat de redactie gas terugneemt. U hebt het waarschijnlijk al gemerkt de laatste dagen. We blijven, zoals u gewend bent, elke dag nieuws brengen, maar meestal in (zeer) bescheiden mate en met 'kleinere' berichten. Vanaf ongeveer half augustus geven we weer vol gas.

9 reacties

  1. Ik wens de redactie een fantastische zomer toe, bedankt voor het geleverde werk. Wat ben ik blij dat de redactie van vrije nieuwsgaring, kranten, tijdschriften en vakbladen zich niets aantrekt van de stelling van de heer Ouwerkerk, het zou niet alleen een doodsaaie wereld worden, maar ook één die alle ruimte biedt voor manipulaties van mensen, bedrijven en instellingen.

  2. Beste Heer Geurt. Elk commentaar, mits niet beledigend, kleurt de maatschappij in tot een bloemrijk geheel. De enige regel die telt, is de regel van vrije meningsuiting voor iedereen. Prettige en zonnige vakantie, vol van alternatieven.

  3. Dit antwoord verwachtte ik al van je, Geurt, maar dank voor je reactie. Heb je werken zojuist nogmaals gezien en ik bewonder je schilderwerk zeer en begrijp de inspiratie. We komen elkaar vast nog weleens tegen bij een opening van Galerie Sous-Terre.

  4. Hallo Joke, alleraardigst van je om mij uit te nodigen maar mijn intentie was alleen om de redactie van AalsmeerVandaag van een ideetje te voorzien. Ik weet dat Radio Aalsmeer mede door jouw inbreng al vele jaren diverse activiteiten onder de aandacht brengt van de Aalsmeerders. Ga daar vooral mee door.

  5. Geurt, in het kader van de zomermaanden, waarin dus kunst en cultuur gepromoot dient te worden, nodig ik jou van harte uit een uurtje Weekend Magazine bij Radio Aalsmeer in te vullen betreft je werk, tentoonstelling enz. Laat even weten wanner je tijd en gelegenheid hebt. Weekend Magazine vanaf 14.00 uur, 1e uur kunst en cultuur- 15.00 uur. Elke zaterdagmiddag.

  6. Bij dezen wil ik de redactie gewoon (zonder alternatief) een fantastische zomer toewensen. Ik zal jullie missen!

  7. Beste meneer Hooyman, als u mijn positieve bijdrage met alternatieven goed leest dan staat er niet dat ik geen commentaren meer wil lezen. En hierdoor vervalt vanzelfsprekend uw verdere argumentatie.

  8. @ geurt, als u geen commentaren meer wilt lezen kunt u ook verzoeken aan AalsmeerVandaag deze kolom te verwijderen zodat gewoon helemaal niemand meer kan reageren, dan wordt het nog rustiger. Ik weet alleen niet of dit deze site ten goede komt.

  9. Gas terug? Of ander meer gas. Wellicht een idee voor de redactie om in de zomermaanden verenigingen kunst en cultuur, sociale instellingen filmclubs etc. een plaats te geven om wat promo te doen. De redactie kan dan vanuit de welverdiende strandstoel de stijl van e.e.a. corrigeren. En voor de ingezonden commentaren van de afgelopen maanden zou ik willen pleiten voor de regel: Alleen commentaar plaatsen welke voorzien is van alternatieven. (het zal m.i. een stuk rustiger worden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel