Gouden Gniffel 2021: we hebben een winnaar!

Door: Arjen Vos. Het was een spannend weekje op de redactie. Dagelijks vielen er weer nieuwe stemmen op de digitale deurmat bij de verkiezing van de leukste Verzin-en-winfoto van het afgelopen jaar. Al snel diende zich een top 3 aan waarbij het vooral tussen de nummers 1 en 2 stuivertje wisselen was. Toen we vannacht bij het sluiten van de stembus de balans opmaakten, was het duidelijk: de Gouden Gniffel 2021 gaat naar Jan Tas met 17 stemmen. Goede tweede is Hans Trommel (13) en op de derde plaats vinden we Wim Appelman (9). In totaal hebben 63 lezers de moeite genomen een stem uit te brengen.

Als we het rijtje afmaken zien we Henk van Leeuwen (8) op de vierde plaats, gevolgd door Hans Splinter (6), Bart Gersen (3) en Frans van Mierlo (3). Daaronder Helma van Eijk, Pim van der Meer en Jan Tijsterman met elk 1 stem. Na Bart Gersen sr. en Cees Jan Keessen is Jan Tas de derde die de prijs in de wacht sleept. We zullen binnenkort een afspraak maken met Jan om de Gouden Gniffel persoonlijk te overhandigen.

Onder de advertentie van onze trouwe sponsor Broodje van de Zaak op volgorde het podium van hoog naar laag. En uiteraard gaan we ook in het nieuwe jaar vrolijk door met de gewaardeerde rubriek.

 

Lees vorig bericht

Gastcolumn: ‘Ten einde raad’

Lees volgend bericht

AutoMaatje gouden greep en uitkomst voor velen


1 Reactie

  • Bedankt allemaal ook het sociale netwerk van mijn dochter.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *