Gerard Joling voerde taakstraf uit op Historische Tuin

Afgelopen week heeft Gerard Joling vier dagen op de Historische Tuin gewerkt als straf voor de aanrijding die hij anderhalf jaar veroorzaakt had op de Van Cleeffkade. Van maandag tot en met donderdag moest Joling zich melden op de Historische Tuin in zijn eigen 'straat' om hier tot half vijf de handen uit de mouwen te steken.
 
De in Aalsmeer woonachtige zanger/entertainer laat op zijn You Tube-vlog zien wat hij de afgelopen week allemaal gedaan heeft. We zien Joling in actie terwijl hij instructies krijgt van Tuinbeheerder Dirk Maarsen. Ook werkt hij samen met stagiair Casper in de druivenkas waar hij de verschillende soorten moet inkorten. “Ik heb bonen geplukt, gerooid, vuil gereden, chrysanten geknipt, geveegd, gedweild en kassen schoongemaakt,” geeft hij verslag.
 
Even plassen
Veel van zijn werkzaamheden gingen 'op zijn Jolings' met veel grappen en grollen. Tijdens het ontkalken van de 44 kassen zegt de zanger even te moeten plassen waarop hij de tuinslang tussen de benen klemt en even in de sloot naast de kassen afwatert.
 
Achter de rug
Of hij het leuk werk vond? Nou, niet echt. Wel zegt hij blij te zijn dat de hele zaak hiermee achter de rug is. En dat hij niet in een openbare zitting hoefde voor te komen. “Dat wilde ik absoluut niet,” aldus Joling.
 
Met de onfortuinlijke dame gaat het inmiddels ook weer goed.
 
Foto's: Gerard Joling in actie in de Historische Tuin. (Beelden Gerard Joling TV)
 
(advertentie)

 

7 reacties

 1. Agaath.
  Een hele goede opmerking!!
  Heb mijn bezorgdheid hierover?!
  Heel alert van u!
  VR GR jacques

 2. Sinds wanneer biedt het uitvoeren van een taakstraf gelegenheid tot het plaatsen van een zakelijke reclame?

 3. Sinds wanneer biedt het uitvoeren van een taakstraf gelegenheid tot het plaatsen van een zakelijke reclame?

 4. WAAROM DIE AANDACHT ?!
  Onbegrijpelijk dat men dat laat gebeuren!!
  Goed het leven gaat door !

 5. Beste Erwin,
  Het herinrichten van de wegen aldaar is een prima plan. Sommigen suggereren dat de zebra op zich een gevaar vormt.
  Deze zijn bewust aangelegd om het snelverkeer te dwingen voorzichtig/langzaam te rijden. Hopelijk doen automobilisten dat dan ook, zo lang de verkeerssituatie daar niet gewijzigd is.

 6. Nou John, je kan toch niet ontkennen dat het een verschrikkelijk onoverzichtelijk punt is waar je ogen in je achterhoofd moet hebben. Het mag een godswonder zijn dat daar nog nooit eerder een ongeluk is gebeurd. Heel vervelend dat het net bij jouw tante gebeurd. Maar de discussie over het verkeerspunt is niet zo heel vreemd vind ik.

 7. Onbegrijpelijk dat dit nieuws-item op Facebook wordt aangegrepen om aan te geven dat nota bene het zebrapad daar zo gevaarlijk is. Verkoop zo’n verhaal maar eens aan mijn lieve tante die, wonder boven wonder, de actie van de automobilist heeft overleefd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin