Foto 95: verzin en win…

Haast ongemerkt sluipen we met 'Verzin en win' richting de 100ste foto. Dat belooft een mijlpaal te worden. We blijven ons verbazen dat het Aalsmeerse toneel toch elke week weer nieuwe scènes oplevert voor deze rubriek.

U zette afgelopen week vooral in op de ogen van Marjanne Vleghaar en Dirk van der Zwaag. De beide VVD'ers die zo 'op het oog' moeite hebben iets te lezen. Daarbij viel het ons op dat u het zelf ook niet helemaal goed zag… De twee politici zijn namelijk niet aan het appen of twitteren. De mobieltjes komen er helemaal niet aan te pas op deze foto. Wat ze wel doen? Ze bekijken de zakjes chocolade-euro's die alle raadsleden als sintcadeautje op hun tafel vonden.

De weekwinst gaat naar Jiska Sharon, die zich daarmee tot een van onze kampioenen mag rekenen. 'Hoeveel E-nummers heb jij erop staan…?' vonden we goed voor de hoofdprijs. Het Aalsmeers Turfje van Ab Müller is voor haar. Af te halen aan de Stationsweg na ontvangst van de bevestigingsmail.

Voor de nieuwe opgave gaan we naar de markt op het Praamplein waar de politie dinsdag opvallend aanwezig was. Waar hadden de agent en de voorbijganger het over op de foto? Het woord is weer aan u.

Foto Arjen Vos 

15 reacties

  1. Ik til mijn hondje altijd op, dan hoef ik toch geen hondenbelasting te betalen?

  2. Tja agent, gisteravond zat hij weer in de pot, dus om niet in herhaling te vallen ga ik nu maar snel naar huis…

  3. Wat nou “de afstand tussen overheid en burger wordt alleen maar groter?” De burgemeester komt paspoorten persoonlijk overhandigen, oom agent komt de hondenbelastingaanslag persoonlijk overhandigen… de overheid gaat ons steeds meer individueel benaderen…

  4. Nee mijnheer. Fifi is echt niet voldoende als inbraakpreventie. Lees onze folder maar even goed door.

  5. Nee, meneer de agent, mijn hondje heeft daar echt niet gepoept, want dan had ik het echt wel opgeruimd hoor, oom agent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel