Foto 81: verzin en win…

Er werd in de reacties al gerept over 'Fiets em der in…' maar wij gaan deze week voor een ander historisch TROS-TV spel, te weten 'De Eerste de Beste'! We vonden namelijk de inzending van A. Springintveld met 'Ssssst… niets zeggen hoor maar de Burgemeester moet trainen voor Ride for the Roses', de beste van deze week. En laat die nou toevallig ook het eerst gepost zijn…

Voor de winnaar hebben we niet alleen een AalsmeerVandaag-kalender maar ook een prachtig boeket bloemen (misschien wel rozen…) beschikbaar gesteld door Bloemenkiosk Angelique aan de Ophelialaan. De bloemenwinkel sponsort ook komende week de 'Verzin & Win' prijzenpot.

Voor de nieuwe opgave blijven we fietsen. Het leek het ons een goed plan om de fietsroute tussen Aalsmeer-Oost en de rest van ons mooie dorp centraal te stellen. Er mag binnenkort namelijk niet meer gefietst worden over de Middenweg. Wat vindt u daar nu van? Misschien kunt u uw reactie een originele wending geven aan de hand van deze foto, geschoten aan de Aalsmeerderweg.

Foto Arjen Vos

– advertentie – 
 
 

13 reacties

  1. Wieleltje wieletje in de laan. Wie rolt het beste over straat? Wij…..op het Midden van de weg.

  2. Jong geleerd is oud gedaan, dus we blijven lekker over het fietspad gaan.

  3. Fietsverbod niet de gulden middenweg maar een tijdelijk noodzakelijk kwaad voor de kleinste transporteurs.

  4. Verkeer op 2 wielen moet straks wijken voor snelverkeer op 4 wielen, dus de kinderwagen dan met motor?

  5. Gemeente creëert 24/7 werkgelegenheid voor tenminste 10 fulltime handhavers.

  6. Hoe halen ze het in hun hoofd om geen fietsers meer over de Middenweg te laten fietsen. Laat het vrachtverkeer maar lekker over de Middenweg gaan en niet via Machineweg richting de Middenweg. Ze hadden daar nooit een viaduct moeten bouwen. Het vrachtverkeer kan ook via de Legmeerdijk. De Middenweg is een route van veel fietsers die naar school en werk gaan of een mooie omgeving willen zien. Wij en alle fietsers vinden dit belachelijk en we gaan zeker niet omrijden. En als alle fietsers over de Hornweg moet dan komt er een file.

  7. Gat in de markt? Ik breng u per kinderwagen over voor een kleine vergoeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel