Foto 68: verzin en win…

Het tv-programma 'De eerste de beste…' bestaat allang niet meer. Maar de naam van het programma zijn we niet vergeten als het gaat om de winnaar van deze week. Floor Mesman was er als de kippen bij met 'De nieuwe bezorglijn van Sfinx bezorgt nu ook fietsen.' Snelheid loont in dit geval want Floor verdient een AalsmeerVandaag-kalender en mag ook nog langs bij een winkelier in dorp voor een bonusprijs.

De nieuwe opgave is, we kunnen er haast niet omheen, gemaakt op het voetbalveld waar het schoolvoetbaltoernooi deze week plaatsvond. U weet er vast wel raad mee.

Foto Arjen Vos  

16 reacties

  1. Worden helemaal gek van die zon, maar gelukkig maakt die mooie stem van de omroeper veel goed.

  2. Test alternatieve doellijntechnologie bij schoolvoetbal.

  3. Je ontneemt me wel een illusie, Bram. Ik dacht dat Bassie het destijds serieus bedoelde in Kudelstaart. Adriaan keek ook of hij het echt geloofde. Straks ga je me nog vertellen dat ze niet eens achter echte boeven aan zitten.

  4. Always look at the bright side of life. Of: kijk nou een vliegtuig, dat zijn er hoop, zou er verderop een nest zitten. (oorspronkelijke grap van Bas van Toor 5 jaar geleden in Kudelstaart).

  5. Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen. Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen. Oren, ogen, puntje van je neus! Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen.

  6. Wel leuk zo’n nieuwe grote voetbalclub, maar om nu die velden ook drie keer zo groot te maken………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel