Foto 65: verzin en win…

U heeft uzelf deze week overtroffen! Meer dan 30 reacties, het kon niet op. En wat zaten er weer goede vondsten bij. Nou doen politieagenten het in deze rubriek altijd goed, helemaal in combinatie met zo'n schattig jongetje en een ijssalon.

Geen hattrick voor Jeroen van Dillewijn. Dat zou ook te gortig zijn. Als redactie waren we dit keer behoorlijk eensgezind en dat levert een winnaar op die we naar ons idee nog niet eerder hebben gelauwerd. Bart Gersen met: 'Als jij de ijsjes haalt, pas ik wel op je brommer'. Complimenten, een AalsmeerVandaag-kalender en een verrassing van André Ridder Primera in de Ophelialaan voor Bart.

Ditmaal Jaap Maars
De nieuwe opgave heeft u deze week mogelijk al voorbij zien komen in het verhaal over de braderie. Voor het eerst in deze rubriek is de foto niet van Arjen Vos maar van de hand van Jaap Maars. We vonden hem te leuk om links te laten liggen en dus mag u erop 'los' gaan. Net als politieagenten leveren honden ook altijd veel inspiratie op… 

Denk er wel om dat u bij uw reactie uw achternaam op geeft alsook uw voornaam (of voorletter) plus uw e-mailadres. Anders halen we uw reactie van de site. Anonieme reacties zijn voor ons uit den boze, vanwege slechte ervaringen.

 

32 reacties

 1. Altijd moet ik met je mee wandelen, was ik maar als Poes op de wereld gekomen, dan kan ik mijn tijd zelf bepalen, door het kattenluik in de deur!!

 2. Hond tegen baasje: “Ik ben hondsmoe van dat geslenter over de braderie en de geraniummarkt. Als jij nou de bloemetjes buiten zet, laat ik me thuisbrengen door Kika.”

 3. Hond: “Jij kan wel naar de geraniummarkt willen, maar dat betekent nog niet dat ik de bloemetjes buiten wil zetten!”

 4. Een omstander: “Ik wou dat ik dat ook kon!” Het hondenbaasje: “Dan zou ik eerst maar even hele goede vrienden met hem worden!”

 5. Veel bekijks bij Hondenact met Bloemen tijdens de braderie in Aalsmeer Centrum.

 6. Gebukt gaan onder hondsluiheid, is een bloemetje waard.

 7. Op een gegeven moment gaan de baasjes zich net zo gedragen als de hondjes!

 8. Effe wachten, je weet het toch jeuk is erger dan pijn!!!!!!!

 9. Oppasoma van de hond; wat stond er ook alweer in de handleiding als hij zo doet? Oh ja persen doe je samen!!!

 10. Te veel blauw op straat (zie ook vorige foto). Het doet pijn aan je ogen.

 11. Lieve Pipo, ik zie mijn horloge niet, kijk jij even hoe laat het is.

 12. Als je nu eerst die bloemen eens aan de kant zet, dan lukt het jou ook vast wel…

 13. Het is een schaep met vijf poten op deze tegel voor Barts winkel. Pfff vermoeiend hoor! Winkelen met het baasje, want die zet de bloemetjes buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel