Foto 62: verzin en win…

Kijk, een beetje aansporing op facebook deed vandaag wonderen. Stond de teller gisteren nog op 13, vandaag zorgde u met elkaar voor 20 reacties onder de foto. Goed gedaan. Maar de winnaar was toch te vinden in de eerder deze week geposte inzendingen.

De AalsmeerVandaag-kalender is voor Willie van Leeuwen met: 'Ja hoor begint het midgetgolfseizoen, ben ik de sleutels van het hek kwijt.' 

We zijn nog in onderhandeling met een nieuwe prijzensponsor voor de komende weken. Vanaf deze plaats wordt het Boekhuis bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijzen van de laatste tijd.

U mag uw pijlen komende week afvuren op de nieuwe foto. Het is voor veel mensen meivakantie. Alle tijd dus om iets origineels te verzinnen.

Let erop dat u uw volledige naam (inclusief voornaam of voorletter) opgeeft bij uw reactie, alsook uw mailadres. Anonieme reacties zetten we offline. Reacties op onze Facebookpagina tellen we niet mee bij de prijsverdeling.

Foto Arjen Vos 

 

18 reacties

  1. Verboden betwetersgilde vindt nieuwe hobby in het opruimen van ‘zwijgend rotzooi’.

  2. NEE… dit is GEEN tandpastareclame voor Macleans! … en een TIP: zéker NIET je tanden poetsen voordat je drankjes van Wittebol drinkt… 🙁 dat is “zonde” 🙂

  3. Gemeente Amstelveen vindt na de fusie met Aalsmeer “lijken” in de kas…

  4. CDA Aalsmeer oefent voor het Pinksterspel “Het smoren van de Geest van Verbinding’.

  5. Benieuwd hoeveel lijken we nog meer vinden in deze gemeente.

  6. Foto 61: Verzin en Win… Vandaag zorgde u met elkaar voor 20 reacties onder de foto. Goed gedaan! In het echt waren het 21 reacties!

  7. Gemummificeerd veenlijk gevonden op voormalige locatie tuincentrum Piet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel