Foto 54: verzin en win…

De opgeblazen reus in Aalsmeer-Oost was deze week lekker spraakmakend. Altijd fijn dat u niet direct uw kruit verschiet op de eerste dag. De reacties bleven binnendruppelen, dat maakt het des te leuker om regelmatig terug te keren naar het plaatje. Een tip om handig terug te zoeken is om in de zoekbalk rechts bovenin 'foto 53' in te vullen. Dat gaat naar ons idee het snelste.

Vandaag zijn we alweer bij foto 54 in successie aangekomen. Het houdt maar niet op: het Aalsmeerse straatbeeld blijft maar met bijzondere tafereeltjes strooien. En u wordt steeds beter in het verzinnen.

Big brother
De winnaar van afgelopen week is Anja Vermeulen met: 'Pas op Bello, big brother is watching you… Volgende tuin dan maar…' Naast een AalsmeerVandaag-kalender ligt er ook nog (voorlopig de laatste keer) een verrassing van Jamin voor Anja klaar.
 
Volgende week hopen we een nieuwe sponsor te hebben gevonden. Mocht er overigens onder u iemand zijn met een leuk cadeau-idee, dan houden we ons van harte aanbevolen.
 
Onfortuinlijke scooteraar
Vorige week brachten we het verrassingspakket persoonlijk langs bij Thomas Kluitenberg, de onfortuinlijke scooteraar. Het ging alweer wat beter met hem. Hij wist de attentie zeer te waarderen.
 
We herhalen het voor de duidelijkheid nog maar eens: inzendingen worden alleen geplaatst als voornaam (of voorletter) en achternaam worden vermeld alsook het e-mailadres. Inzendingen op Facebook tellen we niet mee.

Foto Arjen Vos

 

18 reacties

  1. Even doorlopen dames. Ik betaal mijn privéchauffeur namelijk per uur…

  2. De kisten voor het nog op te vissen oorlogstuig van fort Kudelstaart worden in gereedheid gebracht. De mijnenopruimingsdienst heeft stagiairs ingezet.

  3. Het geheime archief van het project, fluisterstille vijver van Kudelstaart, wordt in alle stilte veiliggesteld voor komende generaties ter lering en vermaak.

  4. Dit is nog niet alle correspondentie van Lookman met de gemeente. Er volgt vast nog meer.

  5. De makelaar heeft nog steeds geen goede woonruimte voor ons gevonden, om het wat vlotter te laten verlopen, trekken we maar in in zijn kantoor…..

  6. Wie niet sterk is moet slim zijn; rollen is makkelijker dan tillen!

  7. Opvolger Jobke Vonk neemt zijn intrek in de kleuterspeelzaal van Aalsmeer.

  8. Mijn moeder zal wel zeggen, die zijn bij Action geweest, dan neem je altijd meer mee dan de bedoeling is!!

  9. [Buiten deelname] Excuus alvast voor de dames, voor onderstaande tekst, maar hij is alleen in -woordelijke fantasie- bedoeld.

  10. Dames, alvast bedankt voor het tillen. Nog een klein stukje, mijn auto staat op het Raadhuisplein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin